0

cristiano ronaldo portekiz ekiplerinden sporting lizbon takımının altyapısından yetişen yıldız bir futbolcudur.ilk profesyonel maçını sporting lizbon ekibinde yapmıştır. daha sonra burada kendisini güzel bir şekilde kanıtlayan ronaldo ingiltere premier ligi ekiplerinden manchester united'ın dikkatimi çekmiştir.o zamanlar m.united'ın başında olan ferguson bana göre tarihin en başarılı transferini yapmış ve cristiano ronaldo manchester united'a getirmiştir.ronaldo burada oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanmıştır. kendisini adeta manchester united'a çok sevindirmiştir.benim dünyada en çok sevdiğim futbolcu ronaldo'dur. oynadığı oyun ve yaptığı güzel davranışlarla herkesin gönlünü kazanmıştır diye düşünüyorum. manchester united de çok güzel seneler geçiren ronaldo real madrid takımının beğenisini kazanarak real madrid transfer olmuştur.burada harika seneler geçiren ronaldo dört beş kere şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştur. ve her oynadığı sene en az 50 gol atma başarısı göstermiştir.ronaldo çok başarılı bir futbolcudur bana göre dünyanın en iyi futbolcusu kendisidir.messi güzel oyuncudur. iyi oyuncuları ancak ronaldo kadar iyi değildir. ronaldo da her yetenek vardır şu an ronaldo juventus takımının formasını giymektedir. juventus da çıktığı 16 maçta güzel katkılar yapmıştır. bana göre dediğim gibi dünyanın en iyi futbolcusu kendisidir.

1

portekiz asıllı olan ve şuan italya'da juventus futbol takımında top oynamaktadır. kendisi dünyaca ünlü ve kaliteli bir futbolcudur. bugüne kadar oynadığı tüm takımlarda hep üst düzey maçlar çıkarmıştır. kendisi topla oynama ve gol atma yollarında oldukça başarılı bir futbolcudur. kendisini ilk olarak ingiliz takımlarından manchaster united takımından tanıdım. o takımda ünlendi. tüm dünyaya kendini gösterdi. o takımdan sonra ispanya futbol takımlarından real madrid'e transfer olmuştur. bu takımda kırmadığı rekor kalmamıştır. gelmiş geçmiş tüm rekorları alt üst etmiştir. gerçekten real madrit takımında muhteşem sezonlar ve yıllar geçirmiştir. daha sonra daha doğrusu bu yıl ortalarında italya takımlarından juventus takımına transfer olmuştur. bu takıma da kısa zamanda adapte olarak burada da güzel maçlar çıkarıp harika goller atmaya devam etmektedir. kendisi ayrıca evine bir kaç defa altın ayakkabı ödülünü alarak götürmüştür.

0

cristiano ronaldo benim en sevdiğim futbolcudur. bu sorunuza seve seve cevap vericem cristiano ronaldo sporting lizbon alt yapısında yetişip orda profosyenel olan bir oyuncudur. daha sonra machester unitd tarafından beğenilerek o zamanların efsane hocası sir alex ferguson zamanında manchester united'a geldi. burda harika oynamaya başladı ve henuz çok genç yaşta babasını kaybetti. babasına bir söz veren ronaldo dünyanın en iyisi bir gün ben olacağım dedi. ve şuan benim ve bir çok insanın gözünde cristiano ronaldo dünyanın en iyi futbolcusudur. machsheterda başarılı futbol oynamaya devam ederken kendisini bir anda real madrid'de buldu ve burda kariyerinin en verimli dönemini yaşadı 4 defa sanırım şampiyonlar ligi şanpiyonu oldu kırılmadık rekor bırakmadı.her sene en az ligi 50 golle bitirdi. ve kazandığı altın ayakkabı ödilünu satarak filistindeki müslümanlara yardımcı oldu. umarım onu bir gün müslüman olarak görebiliriz

0

dünyadaki en iyi oyuncular arasında yer aldığını söyleyebiliriz cristiano ronaldo için. çünkü oynadığı oyun gerçekten çok muhteşem bir oyuncu olduğunu bizlere kanıtlıyor. geçen sene real madrid takımından muhteşem performansıyla herkesi üzerine çevirmeyi başarmıştı. bu da gerçekten büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum bir oyuncu için. genel olarak gol atmayı seven ve asist konularında çok iyi olan bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. bu yüzden de kolay kolay böyle bir oyuncunun dünyaya geleceğini zannetmiyorum. çok hırslı bir oyuncu olduğu için maçlarında genelde hep iyi performansla bitirdiğini görebiliyoruz. bu yüzden de dünyadaki ilginin daha çok arttığı için bu sezon juventus takımı maddi konuda büyük bir teklif önerdi ve juventus takımına transfer olmuş durumda. bu da gerçekten cristiano ronaldo için büyük bir adım olduğunu düşünüyorum. ilerleyen yaşına rağmen gerçekten oynadı oyun hala göz dolduruyor diye tahmin ediyorum.

0

portekiz milli takımı oyuncusu.futbolculugundan çok insani yönleri dolayısıyla iyi bir insan