0

örnek alınabilecek çok kişi olabilir aslında . şu kişiyi örnek alıyorum diyemem tam olarak ama ailenizin sizi yetiştirdiği şekilde ve kendinizi yetiştirdiğimiz biçimde karakteriniz ve kişiliğiniz oturur . ben atatürk'e hayran biriyimdir. onu kendime örnek alıyorum diyemem tabiki ama onun fikirlerine ve düşüncelerine sahip çıkarım ve onun izinde yürümeye çalışırım .

0

ben kendime ornek aldıgım kişi anne ve babdır onların sayesınde bu zamana geldim.onlarin ögrettıkleriyle büyüdüm.onlar elimden tuttu onlar adam etti beni,hep destekcim oldular hem buyukleri saymayi hemde küçükleri sevmeyi.bende bu huyumu onlara borculuyum çok şükür.

0

annemi kendime örnek alıyorum bunun nedeni ise çok merhametli ve çok iyi kalpli olduğu için kesinlikle başka hiç kimseyi kendime örnek olmuyorum ahlaklı bir kişiliğe sahip işini çok doğru yapar o yüzden onu kendime hep olarak görmüşümdür attığı her adımda başarıya giden bir kadın ve ne yaparsa yapsın her zaman takdir ediliyor herkes ona saygı duyuyor üstelik kitap okumayı bilgi edinmeyi kendini geliştirmeyi seven bir kadın bu sebeplerden dolayı benim örnek aldığım tek kişi canım annemdir

1

kimilerini örnek alıyorsun sorusuna verebileceğim en iyi cevabım şu olacaktır. ahlaklı, işini iyi yapan insanların ne yaptıklarını süzerek iyi taraflarını örnek almaya çalışıyorum. illa şu insanı örnek alıyorum diye bir takıntım yok. tüm başarılı ve iyi olan insanların iyi taraflarını kapmaya ve kendimde uygulamaya koyuyorum. e bunda başarılı oluyorum mu? bu tartışılır. genele itibariyle bir çok başarılı insanın ortak yönlerinin olduğuna inanıyorum. hatta bu ortak yönlerinden biri de çok çalışmaları ve çok yönlü düşünmeleridir. aynı zamanda tüm görüşlere saygı duymaları ve seçmeden tüm kitapları okumaları ilk etapta keşfettiğim önemli yanlardır.

0

babamı örnek alırım, her zaman güveniyle, sadakatiyle her zaman ideolumdür.

0

annemi kendime örnek alıyorum kendisi mükemmel bir insan mükemmel bir eştir çünkü