6

sorumani “manileri” ödemeye başladı! sen ne zaman ilk ödemeni alıyorsun?

Sorumanide yazarlar yemedi, içmedi! Soruları ve cevapları ile ilk ödemelerini aldılar.

Sen ne zaman ödeme eşiğini geçiyorsun? Sabırsızlıkla bekliyoruz :)

99 cevap
0

bence sorumani de ödeme almam baya uzun sürecektir.

0

valla bu gidişle pek yakın zamanda ödeme alacak gibi durmuyor benim durumum

0

25 tlyi 7 günde kastım ama 30 yapıp cekim yaptım ve yatırdınız şu an için 28 tlm var ve devam ediyorum benim için çok iyi bir ek gelir oldu sorumani güvenimide sağladınız paramı ödeyerek çok teşekkür ederim size.

0

ben daha bu siteye yeni girdim ama abi çok zor ya 25 lira yapmak çok uzun bir vakit alır ben daha 3 tl'deyim

0

bugün açtım daha 5 gün sonra ödeme almayı planlıyorum bakalım

0

bugün ilk günüm.açıkcası para değeri nasıl belirleniyor cevabın uzunluğu etkili mi degil mi?, soru sormak mi cevap vermek mi daha fazla getiri sağlar bilmiyorum.bakalım bugün biraz uğraşacağım sitede sonuç ne olacak

0

25 lira olmasına 11 lira kaldı ve çok ağır işliyor bu biraz da benden kaynaklı çünkü bazı sorular var ki cevapları çok kısa olan sorulardır ama bazı soruları da yeterince uzun cevap vermeye çalışıyorum.

0

valla şuan 15 tlm var 25 olursa inşallah ödeme talebinde bulunucam.

0

ben daha bugün başladım ama insanlar ödeme alma konusunda kararlılar bu sitede.detaylıca inceledim siteyi fena değil fakat az meblalar birikiyor çok uzun cümlelere verdiği paraları hesap etmek için karekter sayımı yapacağım bugün ona gore bu siteden para kazanılır mı vakit harcamaya değer mi bakacağım

0

valla güzel site parayı ne zama verir sanırım 25 lira kotasını doldurunca alırım

0

henüz yeniyim. umarım en kısa sürede çekmeyi planlıyorum.

0

ben ahmetesor kulanıyordum onda alt limit 50 tl di bu sitede 25 tl ve daha kolay ahmetesor da 50 tl yapınca 30 gün ibana yatmasını bekliyorduk burda 3 günde para yatıyo yani bu sitedeyken rahat 1 ay içinde çekim yaparım

0

üçüncü ödeme talebimde bulundum sorumani. sağol iyi ki varsın.

0

ilk ödememi üye olduktan beş gün sonra beşinci günün ikindini 27 tl ödeme talebinde bulundum, akşam 12 gibi paranız yarın hesabınıza geçecektir diye mesaj aldım. sabah uyandığımda banka hesabıma 27 tl geçtiğini gördüm. ikinci ödememi ödemeyi aldıktan sonra 6 gün sonra perşembe günü 47 tl lik bir ödeme daha gönderdim bu sefer cuma günü hesabıma saat ikindin 4 gibi geçti. şuan hesabımda 25 tl var ama daha ödeme talebi göndermiyeceğim. çünkü son yarış da ilk 10’un içinde olunca yarışma bitiminde ilk 10’un içinde olursam, yarışmadan kazandığım paralarla ödeme alacağım. çok güzel bir site, yazarların ödemelerini ortalama 3 günde yatırıyor ama genellikle ödeme talebi gönderdikten sonra ertesi günü paran hesabında oluyor. çok teşekkür sorumani :)

0

para önemli tabi ama burda fikirlerine belirtmek kendi düşüncelerine aktarmak çok güzel ve böyle uygulamalardan kar gülmeyi ikinci plana atıp fikirlerine kendini sözcüklerle anlatmak mükemmel bir olay.

0

şuanda ödeme talebi henüz vermedim ve yarışmanın sonucuna kadar çekmem galiba az bi süre kaldı inşallah o kazananlar içinde olmak istiyorum zaman gerçekten çok önemli millet bi anda ataha kalkabiliyor ve hangi soruya cevap vereceğimi şaşırıyorum ataha bile ama keyifli dakikalar geçiyoruz sadece ataha ellerim ağırıyor normal olarak baya yazdığımız içinde oda olavak başarı elde etmek istiyorsak bi şekilde hızlı olmamız lazım onun içinde emek hırsızlığı henüz olmadı son günler de de yapan olmassa hiç bi sıkıntı olmadan kazasız belasız inşallah bu yarışmayı da kapatmış olacağız özellikle 2 x bugün bitiyor 12 ye kadar herkes aktif olacak büyük ihtimalle yakındaki kişileri geçmeye çalışacak ama her iki taraftq yazdığı sürece kolay olmayacak 5 gün kadar kaldı sanırsam ve bayada uykusuz kaldım bu sıralar yarışma bittikten sonra 1 gün boyunca kendime keyif hakkı verecem inşallah güzel gidiyor şimdilik teşekkür ederim beni dinlediğiniz için.

1

şuan da geçen cumartesiden bu zamana 40 tl civarında bir para kazandım. ama henüz bir ödeme talebinde bulunmadım. ödeme talebinden bulunmak için kazandığım paranın en az 100 tl olmasını bekliyorum. belki de daha fazla olunca çekim talebinde bulunurum. çünkü elime küçük paralar geçmesini istemiyorum. yani benim elime 25 tl geçse bir günde harcarım ben onu. şu son iki gün içinde de iki katı kazanç olayından dolayı baya iyi bir kazanç eklendi haneme. bu gün de baya asılmayı düşünüyorum buraya. çünkü şuan da olan yarışmaya da baya hırslanmış durumdayım. en azından ilk on kişinin için de olmak için elimden geleni yapıcam altı gün bir süre kaldı zaten her günü burda geçirecek gibi görünüyorum. bu yarışmalar sayesinde buradan çıkamaz hale geldik zaten umarım bu özverimizin tam olarak karşılığını alabiliriz. bir de keşke şu *2 kazanç olayı biraz daha uzatılss hiç fena olmazdı yani. :))

0

tamtamına 22 tl sonra alıcam bakalım buralarda yeniyim henüz.

0

ben daha yeni olduğun için biriktirme adalarındayım ama sizlerin biriktirip odemelerimiz almanız beni de heyecanlandırıyor ve birikim için hırslandiriyor.
umarım kısa süre içerisinde bende ödeme alabilirim

0

ben daha yeni başladım. bakalım 25 liraya ne zaman ulaşırım. her bildiğim soruya cevap vermeye çalışıyorum. en güzel tarafıda bilmediğin şeyleri de araştırıp öğrenme imkanı buluyorsun. boşa vakit harcamamış oluyorsun