0

bence guzel telefon hızlı hareketlı bır sevmek gıbı asık olmak gıbı

0

iphone kullanışlı olmasını kullanışlı ama fiyat olarak hak ettiğinden çok fazla paha biçilemesi bana saçma geliyor. ben iphone kullanıcı değilim kullanamak istedim ama hani bir türlü bu fırsatı yakaladığımı söylemem mümkün değil desem yeridir. genelde ağırlıklı olarak android üzerine olan telefonları tercih ettim. şuan elimde bulunan telefon general mobile kullanıyorum yaklaşık 3 senedir gayette memnunum fazla başarılı hemde hem fiyat bakımından çok iyi hemde kullanış açısından çok basit hemde sorun açısından sorunsuz denilebilecek kadar az hata ile karşılaşıyorum tavsiye ederim .

0

şuan kullanmıyorum ama uzun süre kullandım. kullanmıyorum diye kötülemek istemiyorum gene olsa kullanirim bana kalırsa kullanışlı bir telefon. şuan huawei kullanıyorum bu da onun gibi kullanışlı ama iphonelar biraz fiyat olarak uctular. biraz demek bile yanlış olabilir baya uçtu gitti. eşimin bir lafı var şahin araba fiyatına telefon resmen diye aynı o hesap. herkesin elinde var kötü yorum yapamam alabilen alsın kullanışlı telefon çünkü.

0

genel olarak aslında iphone telefonlarını pek fazla kullanmayı tercih edenlerden biri olmadığını söyleyebilirim sizlere. çünkü hiçbir zaman iphone telefonuna alışamadım ve gerçekten de içeri çok farklı olduğu için pek fazla kullanamıyorum. bu yüzden de her zaman tercihim android telefonlarından yana olduğunu söyleyebilirim. gördüğümüz kadarıyla çevremizde şu anda herkesin iphone telefonu olduğunu görebilirsiniz. aslında maddi konuda da büyük bir sıkıntıya sokabilecek bir konumda olduğunu düşünüyorum iphone telefonlarının. piyasadaki değerler gerçekten çok üst düzeyde ve bunu direk peşin parayla alabilmek gerçekten güç olduğunu düşünüyorum. bu yüzden de benim için ilahi telefonlar genel olarak sony xperia ya da samsung gibi telefonlar daha ideal hale geliyor. bakıldığı zaman iphone telefonlarında aslında genel olarak özelliklerini çok olduğunu görebilirsiniz. özellikle içerik bakımından gerçekten iphone telefonları tabii ki de her zaman bir numara olduğunu söylemeliyiz. çevrenizdeki kişilerden hiçbir zaman şikayet almadıklarını görüyorum iphone telefonlarında çünkü gerçekten kaliteli bir telefon ürettiklerini hepimiz biliyoruz.

0

ben genel olarak samsung kullanıyorum iphone telefon daha önce kullandım. fakat kullanmayı pek tercih etmediğim bir telefondur. sürekli android kullandığım için alışmak zor oldu bende iphoneyi sattım tekrar androide döndüm benim için iphone iyi markadır ancak çok karmaşık bir modeldir.