0

en kullanışlı telefon iphone’dir ama fiyat bakımından dolayı samsung fiyat ve bazı nedenlerden dolayı halkımızda daha yaygındır.diğer markalarda kullanılır.anlattığım gibi iphone ve samsung arasında kalıyorum.

0

genel olarak en kullanışlı telefonlar iphone olarak olarak bilinir ama benim için bu farklı çünkü iphone ların pil ömrü kısa benim şu an kullandığım telefon j3 ve ben bu telefondan çok memnunum tek eksikliği şebekesine zayıf olması dört buçukta olsaydı çok güzel olurdu türkiye genelinde en beğenilen telefonlardan birisi iphone x tır. dünya genelinde en çok beğenilen marka iphone'da iphone'un bilgisayarları tabletler çok kullanışlı ama telefondaki sıkıntı bataryaların çabuk tükenmesi eğer benim elimde belli bir miktar param olursa ben j7 ye almak isterim çok kullanışlı bir telefon herkese öneririm telefonlar ilk çıktıklarında çok değişik diller telefonun mucidi alexander graham bell ilk ürettiği telefon çok farklıydı ilk cep telefonu bir tuğla kadarken şimdiki telefonlar cebimize giriyor eskiden 33 onlar vardı onlarda en sevdiğim şey yılan oyunu bu çok hoşuma gidiyor özellikle küçük yaşta olmak olmamdan dolayı telefonla oynamak isterdim şimdi elimde daha güzel telefonda daha iyi olurlar var. ama şimdi bana sorarsan en sevdiğin telefon hangisi dersen ben yine de iphone derim çünkü çok kullanışlı bir telefon özellikle siri çok seviyorum.

0

samsung telefonlar gerek kullanım kolaylığı gerek bilinirliği göze alındığında en çok kullanılan telefon diyebiliriz.

0

ben eskiden nokia kullanıyordum 3 4 yıldır samsung kullanıyorum memnunum

0

her telefon kullanışlıdır sadece popülerlik ve saglamlık oalrak ayrı olarak sınıflandırılır en popüler olan telefon samsung markasındır en sağlam oalrak da apple ve blackberry modelleri olrak bilinmektedir

0

hem kamerasi hem ekraniyla ben lg veya sony derim.
iphone kullanisli kismina maalesef arttirilmis guvenlik onlemlerinden dolayi girmiyor.

0

bana göre en kullanışlı telefonlardan biri de iphone olduğunu düşünüyorum. çünkü iphone telefonu gerçekten çok kullanışlı ve uzun ömürlü bir telefon olduğunu düşünüyorum. özellikle bazı özellikleri benim için daha avantajlı olduğunu söylemek mümkün. fiyat bakımından aslında daha çok bağlı olduğunu söyleyebiliriz ama bence o fiyata değer bileceğini söyleyebilirim. bunun için genel olarak iphone telefonları almaya ve diğer markalardan vazgeçtim söyleyebilirim.