0

kız için sadece kalbimi verir. onun için her zaman gayret eder onu sürekli mutlu etmeye çalışırım.

0

şahsen ben kız ve erkek çocukları için herşeyi çoktan göze alırdım ama ne yapalım çocuklar evin neşe kaynağıdır

0

eğer gercekten seviyorsam birçok seyi göze alabilirim sanırım

0

göze alınabilecek her şeyi göze alırım. aldım da yine olsa yine göze alırım. ama tabi ki değecek kişiyse göze almak gerek. onu denk getirmek önemli. değmeyecek kişi için kılımı kıpırdatmam.

0

bir kız beni çok seviyorsa gerçekten ama tüm kalbiyle seviyorsa, onun için her şeyi göze alırım tabiki benimde onu çok sevmem lazım.ben çok sevdiğim bir kız için ailem hariç her şeyden vazgeçebilirim. ancak kim olursa olsun benim için aile ilk sırada yer alır dediğim gibi ailem hariç beni seven bir kız için her şeyden vazgeçebilirim kendimi ona adarım.

0

bir kız veya bir erkek için neleri göze alırsınız sorusunu temel sorusu aslında aşk içinde yüzü alırsınız aşk için herşeyi insan göze almalıdır aşk için ölmeli aşk o zaman aşk diye bir söz vardır bu sözü çok severim bu aşkın temel anlamı gerçekten şudur ki insan aşık olduğu zaman her şeyi göze alabilirim aşk o kadar basit bir şey değildir maalesef aşık insanlar her şeyi göze almadıkları sürece aşkını yaşayamazlar bazı insanlar aşık olduklarını sanırlar ancak en ufak bir korkudan ile geri çekildiler aşık olmanın bazı insanlar için en büyük sorun hale gelmesinin temel sebebi ona zarar gelmiş olmasıdır aşık olmanın temel sorunu şudur aslında aşık olunacak insanın gerçekten bana değer olmasıdır eğer ki aşık olacağınız insan bana değer bir insan değilse boşverin gitsin ona kesinlikle kaptırmayın kendinizi bu size zarar verir sadece aşkın zarar verdi insanlar kendini toparlayabilmek için sadece günlere değil yıllara ihtiyacı vardır aşk insana bazı yaralar açar bu yaraların kapanması belki de yıllarla bile geçmez hayatınız boyunca kalıcı yaralar edilmek istemiyorsanız aşık olmayın

1

bu soruyu eskiden bana sormuş olsalardı belki de çok fazla şey göze alabileceğimi size söylerdim. ancak, şu anda yıllarca yaşadığım şeylerden dolayı bir erkek için çok da fazla şeyi göze almam gerektiğini öğrendim. çünkü bir için ne kadar fazla şeyi göze alırsanız ilk vazgeçtiği kişi bir zaman sonra siz oluyorsunuz. yaptıklarınız bir anda değersiz yaşıyor ve size hayatlarından çıkartabiliyorlar. o yüzden hayatımı kesinlikle sadece bir erkeğin kendisine bağlayamam. onsuz da bir hayat yaşayabileceğimi biliyorum çünkü. o zaman da kendi değerlerinden yaşam tarzından çok fazla ödül verdim ve her seferinde buna değmeyeceğini acı bir şekilde tecrübe ettim. şu saatten sonra feriştahı gelse ( yine de büyük konuşmuyorum) çok bir şey göze alacağımı zannetmiyorum. inanın birçoğu buna değmiyor çünkü.