0

sürekli benimle ilgilenmesini isterim. akşamları dışarı fazla çıkmayacak çocuklarınla yeterince vakit geçirecek onun dışında sürekli dizimin dibinde duracak son olarak da beni uzun bir kış tatiline götürmesi olur.

0

sadece beni düşündüğünü ve sevdiğini hissedeyim o bana yeter. ve zaten sevdiğim adam da bunu bana fazlasıyla hissettirmeyi başaran bir insandır. bu yüzden ben onu çok seviyorum.

0

sevdiğim benim hayatıma girdi gireli çok mutluyum. onunla herzaman mutluyum ben.

0

benimle zaman geçirmesi bana çiçekler alması mutlu eder

1

şu an bir şey yapmasına gerek yok, olursa mutlu olurum. diğer şartlar daha sonra halledilir :)

0

bana kucuk hediyeler alirsa mutlu olurum.yani manevi degeri yuksek olan hediyeler.

0

arada bir çenesini kapatsa köstek değil destek olmayı bilse çok mutlu olacağım

0

evet kişi 1k eşe vs sevgiliye sahip olursa çok mutlu olur çünkü kişilik dertlerini böyle yakın kişilerin anlatırım eğer bir sevgiliye ve bir eşe sahip sen ona bütün sorunlarını bütün hayatını anlatırken ama hiç kimsenin yoksa bütün sırların ve derslerin içinde kaldır kimseyle paylaşmasın kimseyle konuşamazsın tek başına kişi çok mutsuz olur kişinin hele bir de çocukları da olursa onlarla vakit geçiririm onlarla eylenir sevinirim onlarla konuştum onlara öğüt verip hele hele sevgilisiyle çok mutlu olurum neden mi çünkü kişi sevgilisiyle olduğu vakit çok mutlu olurum birbirini seven sevgililer genelde mutlu olurlar. ben de mutlu oldum sevgilimle konuşunca onunla el ele tutuşunca yüz yüze konuşunca çok mutlu olurum çünkü ben onu gerçekten çok seviyorum sen gerçek aşk aşklar böyle olmalı eğer sen onu seviyorsan o da seni sevmeli sen onu sevmiyorsan o da senin sevmemeli tek taraflı aşk diye bir şey olamaz ona ancak platonik aşk denir ben de bir aralar karanlık platonik team ama anladım ki o da beni seviyormuş platonik devri bitti şimdi gerçek sevgiliyiz.

0

ben işten geldikten sonra bana saralaıp iyi ki geldin iyi ki başımızdasın derinlere. o bana yeter. onlar benim yolumu gelmemi beklerken benimde onlara gitmem kadar güzel ve mükemmel bir şey yoktur her halde. onların bana mutluluktan sarılıp öpücük kondurması bir insanı en mutlu kişisi yapardı her halde.

0

ikiside olmadigi icin yardimci olamam kusira bakma

0

saygı sevgi ile onlaeı buyutup oyle devam etmelerini sağlarım

0

hergun güler yüz göstersin sıcak yermek yapsın yeter

0

hergün sağ salim eve gelsin. bana saygı duysun. huzurlu bir evimiz olsun bana yeter.