0

dinlemek istemiyorsa ya onunda bir bildiği vardır veya onaylamıyordur. onunda fikrini alırım.

0

dinlemek istemiyorsa ortada bir sorun vardır. ya da bir işle meşguldür. fakat bunu bilerek yapıyorsa o zaman çok sinirlenirim. dinlemezse birkaç defa daha anlatır ve sebebini sorarım. makul bir açıklaması yoksa, üstüne üstük bir de yoo ben seni dinliyorum diye geçiştirme cevaplar veriyorsa o zaman uzunca bir süre ben de onu dinlemem herhalde.

0

esim beni her zaman dinler ama bende onu dinlerim bu karşılıklı saygıdan geçer herkese hersey anlatilmaz ve herkesten es olmaz ne yazık ki o yuzdendirki hayatiniza aldığınız kisinin oncelikle sizi aşağıya cekmediginden ve hayata gercekten ayni yondemi bakiyor oldugunuzdan gecmektedir yanlış tercihler cok yanlış sonuçlar doğurur en basiti dinlemek den bahsediyoruz düşünün ki sizi dinlemeye bile tahammül etmeyen tenezzül etmeyen bir insan ile bir ömür nasil paylaşılır öncelikle bunu tartismaloyiz bence

1

beklerim, gerekirse hangi konuda konuşmak istediğimi söyleyip randevu bile talep edebilirim. öyle ya da böyle beni duyacak, dinleyecek hale gelene kadar, arada sırada yoklayarak bekler ve söyleyeceğimi mutlaka söylerim. ancak, umursamadığı için dinlemiyor, beni duymaktan kaçınıyorsa, bu durumda ilişkiyi sürdürmeye çalışmanın bir anlamı olmadığını düşünüp, konuşmaya da çalışmadan bir not veya mesajla ilişkiyi bitiririm.

0

kisasa kısas haktir
sevdiginiz sizi dinleyemeyeckse sevmenin anlami ve manasi kalmaz ki
haksiz miyim

0

ben alttan alırım konuşurum hemen kavga edicek değilim ya

1

sevgilim ya da eşim beni dinlemezse ben çok sinirlenirim. genelde böyle takıntılarım da vardır. israrla anlatmaya çalışırım. baktım beni hiç iplemiyor o zaman ya kavga ederim ya da ciddi biçimde kırılırım ve bir süre konuşmam. hoş bir durum olmaz benim için.

0

ilişkilerde en önemlisi de birbirini dinlemek.. günümüzde çoğu kişi sırf bu yüzden birbirleriyle tartışıyor. örneğin, bir konuda olan anlaşmazlık yüzünden iki çift kavga ediyor. biri diğerini dinlemiyor bağırıyor diğeride o bağırırken bir şeyler söylüyor. bu şekilde olunca da birbirlerini anlamaları güç oluyor. önce dinlemeyi öğrenmeli daha sonra kendinizi dinletmeyi bilmelisiniz.

0

aslında herkesin kendi düşüncesi ve bir bakış açıcı vardır ortak yolu bulmak için konuşmaya çalışırdım iletişim çok önemli karşınızdaki insanla aynı zaman da anlayışlı olmakta öyle karşılıklı olarak bir şekilde anlatmaya çalışırım beni dinlemek zorunda değil ama ortak almamız gereken kararlar olabilir bunu ona izah eder ve konuşurdum kendisiyle. yani bir şekilde anlaşmaya ve durumu farklı yollar ile anlatmaya çalışırdım belki bir uyarı relkin niteliğinde olurdu bu. karşılıklı anlayış o kadar önemli ki ortak bir yol bulmaya çalışır ve böyle olması gerektiğini söylerdim ikna etmeye çalışırdım tbaikş.

0

sevgilim ya da eşim beni dinlemezse önce konuşurum neden beni dinlemediği hakkında. sonuçta onunda fikirleri önemli. bana sebebini açıklarsa ve güzelce konuşursa ben mantıklı bulursam tamam o zaman öyle olsun derim. bende kendi düşüncemi anlatırım sebepleriyle.

0

sevgilim ya da eşim beni dinlemezse onunla konuşurum ve bir sorun varsa çözeriz, insanlar konuşmadıkları için naz niyazlar oluşuyor ve bunu hiç uygun bulmuyorum. konuşmak her şeyin anahtarıdır.

0

işine geldiği gibi davranıyor bazen sen kimsin diye çıkışıyor birdahakinr aynı çıkışta bulunsun ben ona kendimi hatırlatıcam çok sinirliyim son birkaç aydır

1

yani beni dinlemezse, beni kale almıyor demektir. ben de uzatmam, susarım. seviyemi korurum. kendisi gelip, o dakikadan sonra konuşmak isterse amenna. yok tavır takınmaya devam ederse , kusura bakmasın benim de bir çizgim var. o çizgiyi de aşmam ve astirmam da. zaten bir insan sizi dinliyor, size yardımci olmaya çalışıyorsa, o size değer verdiği anlamına gelir. öteki türlü sana değer vermediği kale almadığı anlamına gelir. ben de bana değer vermeyen insanla zamanimi boş yere öldürmem.

0

ben de onu dinlemem adeta sağırlar diyaloğu yaşanır o zaman.

0

.. insanlar birbirlerine sadık olmaları gerekir sadakat her şeyin başı nedir eğer bu yoksa her şeyi gizli yapıyorsa ya da tamam deyip de sonradan gene aynısını yapıyorsa bu sevgililik veya evlilik fazla göremez illaki bir yerden bir patlak verir ya hep sadık olacak kişiler birbirine karşı ya da pişman olmadan bitirilmesi gerekiyor.

0

dinlemesini sağlarım oda olmazsa sanırım yollar ayrılır