0

evet yaktirir. hatta spor amaçlı merdivenlerden inip çıkmak daha faydalıdır.

1

evet. hatta belli oranda koşmaktan çok merdiven çıkmak insana daha çok kalori yaktırır.

0

evet yaktirir sonuçta enerji harciyorsunuz benn mesela 5. kata çıkıyorum ve ciktigimda soluk soluğa kalıyorum bu yüzden de zayifim baya.

0

merdiven çıkmak aşırı kilo verdirebilir.ancak sürekli ve düzenli şekilde yapmak daha çok işe yaramaktadır.birçok hastanenin merdivenlerinde kalori yakmaya başladınız yazılarını görebilirsiniz.

0

merdiven çıkmak yorucu ve faydalı bir aktivitedir.malum günümüzde asansör ve ulaşım seçeneklerinin artmasıyla hareket ve yürüyüş için katledilen mesafeler azaldı. bu da bizleri hareketsiz bir yaşama doğru götürüyor oda vücutta yağlanma ve kilo alımına yol açıyor.konuya tekrar dönecek olursak, merdiven çıkmanın en önemli faydası yağ yakmasından yanısıra eklemlerimizdeki tembelliği yok eder.bu çok önemlidir.

1

merdiven çıkmak elbette kalori yaktırır. kaloriyi yakan en etkili yollardan biridir. kalori yakmak için yürüyüş ya da hafif tempoda koşmak iyi bir kalori yakıcı faaliyetlerdir. bir kişide fazla bulunan kaloriler kilo yapar. bu kilo olayı da kişinin günlük yaşamını olumsuz etkileyebilir.