0

ailenizi de alip guzel bir mangala gidebilirsiniz veya kar aktivitesine..
veya cevre illerde kucuk bir tur da olabilir.
akraba ziyaretide olabilir.
imkanlariniza gore degerlendirebilirsiniz bunlari.

0

pazar günü çoğu insanın tatil günü dolayısıyla hepimizin yoğun programlar ve aktiviteler planladığı haftanın önemli bir günüdür.bu günde yapılabilecek aktiviteler mevsime göre değişkenlik gösteriyor.örneğin kış aylarında erzurum'da yaşayan bir aile piknik programı yapması zor olacaktır.yaz aylarına göre bahsettiğimizde seçenek daha fazla olur.genel bahsedecek olursak, malum tiyatro ve sinema da çeşitlilik bir hayli fazla.bir sürü yerli ve yabancı film vizyonda ve bu tercih edilebilir.güne keyifli ve uzun bir kahvaltı keyfiyle enerjik başlamak ve sonrasında sinema güzel olur.kültürel aktivite olarak söyleşi tarzı bir organizasyon varsa bu da tercih edilebilir.

0

istanbulda oturuyorsanız güzrl tarihi yerler gezilebilir mesela

0

pazar gunleri aileyle guzel bir kahvalti evde veya dışarda yapilabilir. ondan sonra öyle yemegi icin piknige gidilebilir veya ailece guzel bir sinama filmine gidilebilir.

0

pazar günleri tatil olduğu için genellikle tüm memur olan aileler solugu piknik yerlerinde eğlence merkezlerinde yada mağazalarda alıyor.çünkü hafta içi dışarı çıkıp vakit geciremedikleri için genellikle dışarı çıkıyorlar aileler.lunparka gidebilirler mesela yada mağazalara gidebilirler .hayvanat bahçesine gidebilirler ,denize gidebilirler ,balık tutabilirler yada gezebilirler.

0

paxar gunleri ailecek guzel bir kahvalti yapilabilinir daha sonra cocuklarla vakit gecirilebilinir cocuklarla oyun parkina veya sinemaya gidilebilinir guzel bir gun gecirilir

0

piknik yapilir lunaparka gidilebilir sinemaya gidilebilir alişveriş yapilabilir

0

yani pazar günü ailenle gezebilirsin, hava sıcaksa pikniğe gidebilirsin. gerçi bu havada da pikniğe gidilmez çok rüzgar var mangal yakmak zor olur. bir sahilde gezebilirsiniz veya beğendiğiniz yerler varsa gidip orada eğlenebilirsiniz yani biz de bu pazar gezmeye gidecektik ama eşim işe gittiği için çıkamadık gene bugün evde oturmak zorunda kaldım. bir de zaten bebeğim hasta olduğu için bu aralar dışarıya gerçekten çıkamıyorum. ben genellikle sahil tercih ediyorum pazar günleri gerçekten çok güzel oluyor orası, ondan sonra bir kafede oturuyorum. çocuklarınız varsa lunaparka götürebilirsiniz bence çok güzel olur çünkü biz yazın hep öyle yapardık.

0

bence pazar günü ailecek çok güzel bir kahvaltı yapılabilir.

0

biz genellikle pazar günü birlikte kahvaltı yaparız. bir yerlere gezmeye gideriz. hava güzelse piknik yapmaya gideriz. akraba ziyaretine gideriz.

0

pazar günleri aile ile birlikte kahvaltı yapılır, pikniğe gidilebilir, sinemaya gidilebilir, ailecek gezmeye gidilebilir...

0

pazar günleri uyanınca ilk önce güzel bir kahvaltı hazırlarımailemi kahvaltıya çağırırım beraber güzel bir kahvaltı yaparızondan sonra güzel bir kahve içeriz eşimle beraberhaberler izlerizhava güzelse eşimle beraber çarşıya gideriz dolaşırız alışverişimiz yap alışveriş yapacaksanız alışveriş yaparızdiğer otururuz biraz sohbet ederizçocuk parka götürürondan sonra beraber sinemaya gidebilirizgüzel bir film seçip izleyebilirizyoksun ama gitmeyecek de güzelgüzel bir pikniğe gidiyoruz arkadaşlarımızlaaynı sevdiklerimize geçireceğimiz zamanlar çok değerlidir onun için kıymetini bilmek lazım

1

pazar günleri herkes kalktıktan sonra anne tarafından güzel bir kahvaltı hazırlanır. sonra kahvaltıya ailenin tüm fertleri katılır. hoş bir kahvaltı yapılır. kahvaltıda neler yapılabileceği konusunda bir ortaya görüş atılır. pazar gününün nasıl geçirilebileceği hakkında kişiler düşüncelerini ortaya atarlar. ve sonra ortada bir görüş birliği sağlanarak onunla ilgili faaliyetlere başlanır. genellikle bu dışarı çıkmak olur. bunların başında ya avm'ye gitmek, dolaşmak olur, ya da yakın bir akrabaya gitmek olur, ya da pikniğe gitmek gibi bir fikir birliğine de varılmış olabilir. ama dediğimiz gibi genel itibariyle pazar günleri dışarıda geçirilir. eğer hava gereğinden fazla soğuk ise evde geçirmenin yolları aranır. bunların en başında hep birlikte televizyonda güzel bir film izlemek ya da ailecek bir oyun oynamak olabilir.

0

cok guzel bir kahvalti yapilabilir... cocuklar varsa ya da anne-babayla yapilacaksa gunubirlik yakin yerlerde bir gezi, piknik, kahvalti olabilir

0

pazar günleri genellikle ailece kahvaltı yapılabilir bence en güzellerinden biri başka biri yöntem ise yani yapılabilecek şeylerden pikniğe gitmektir özellikle de yazın ben genellikle ailemle gidiyorum yazın piknik gerçekten çok güzel bir şey ailecek vakit geçirilecek en güzel şeylerden biri tabii ki de kahvaltı yapmak da çok güzel bir şey ama piknik yapmak el bence en güzel ailecek.