0

genel olarak yenilmeyi tercih ediyorum pazar günleri ama bazen arkadaşlar neden dışarı çıkıp bir şeyler yapmayı planlıyoruz. özellikle pazar günleri genellikle okey oynamaya gidiyoruz kahveye ve daha da eğlenceli geçtiğini söyleyebilirim. akşamları da genel olarak televizyon karşısında meyve yeme ile geçiyor aslında vaktim. gerçekten haftada 2 gün tatil olsa çok güzel olacak diye düşünüyorum. ama maalesef işinizden dolayı haftada bir gün tatil yapma imkanımız var.

0

pazar günleri bir hafta çalışıyorum bir hafta çalısmıyorum. mesela bugün aksam 8'de ise gidecegim. ancak gece vardiyasında pazar günleri evde oluyorum.ve çoğunlukla telefonla vakit geçiriyorum sorumaniye başladığımdan beri sorumanide soru cevaplayarak geçiriyorum vaktimi ve ailemin yanında olmayı seviyorum.

1

ozar günleri maalesef çalışıyorum. birazdan işe gidecek ve gece yarısı dönecek. haftanın 6 günü yoğun olarak çalışıyorum. buna pazar gümleride dahil maalesef. öte yandan herkes ailesi bir pazar geçirirken biz mecburen iş başında olacağız.

0

pazar günleri genel olarak dinlenmeyi tercih ediyorum. çünkü bir haftanın yorgunluğu üstüm de oluyor. bazen de arkadaşlarla okey oynamaya gidiyoruz vakit geçirmek için.