0

iştah açan baharatlar kilo aldırabilir baharatları kullanmak sağlığımız için iyidir

0

baharat çeşitlerinde belli oranda ve abartılı olmadığı sürece kilo sanmıyorum. pul biber zaten yağ yaktırıcı özelliğe sahip.

0

yani baharatın ben kilo aldıracağını zannetmiyorum. çünkü ben çocukluğumdan beri gerçekten de baharatlı yiyorum ve baharatlı fazlası mideye zarar veriyor. kilo yapmaz tam aksine metabolizmayı çalıştırır ama siz benim gibi fazla tüketmeyin yoksa benim gibi mide ağrısı çekersiniz. ben gerçekten de acısız duramıyorum. pul biber olsun, karabibe,r kimyon ,nane ben bunları tüm yemeklerime atıyorum çünkü baharatlı yemekleri gerçekten çok seviyorum ve ben bu zamana kadar baharattan kilo alamadıysam yani bu saatten sonra bence hiç kimse kilo almaz baharattan diye düşünüyorum.

1

baharat çeşitleri kilo aldırmaz. tam aksine metabolizmayı hızlandırır. bu da vücudun kilo verme hızına yardımcı olur. özelikle acı olanların etkisi çok daha büyüktür. baharatları mümkün olduğunca her yemekte kullanmaya özen göstermeliyiz. ayrıca sağlık açısından da birçok faydası vardır.

0

herseyin azi karar cogu zarar demişler..
ama kekik iştah açıyor

1

baharat çeşitleri kilo aldırmaz. ama aşırıya kaçmamak kaydıyla. örneğin kırmızı pul biber, kendisi kilo aldırmaz ama kilo almaya iter. örneğin, kırmızı pul biber kişilerin iştahlarını açar, ve kişi de sürekli yeme hissi oluşur. haliyle kişi de bu durum ileri ki zamanlarda kilo yapar. ama baharatların kendi başlarına bir kilo yapma tarafı yoktur.

0

aldirabilir. pul biber yagli zaten biliyorsunuz... bosuna dememisler herseyin fazlası zarar diye