0

paramın büyük bir kısmını elektronik cihazlara harcıyorum ve çok zengin olursam herhalde hayatım boyunca hep elektronik şeyler alırdım neden bilmiyorum ama küçüklüğümden beri elektronik şeylere benim bir sevdam merakım var küçüklüğümden beri bir kutum vardır ve kutunun içinde elektrik devreleri motorlar kablolar olur o yüzden paramla hep ben elektronik şeyler alırdım ne bileyim mesela telefonla kontrol edebileceğim ampul var onu alırdım akıllı priz alırdım yani tasarruflu priz güneş enerjisi ile çalışan telefon kılıf alırdım 3d yazıcı alırdım

0

ben paramin cogunlugunu kitaplara harciyorum. hatta buraya ilk uye oldugumda 24 ekimdi. 10 kasima kadsr cok guzrl bir kazanc yapmistim. bsk hatta bu soruna ilk cevabi yazan benim. okuyankurd. o hesabim banlandi. her neyse. iste o zaman araliginda kazandigim toplam para ( 3 kere odeme aldim o zaman) 75 tl odeme aldim o sira. valla kitap fuarina gidecegim diye para da birikyiriyordum. buradan da aldigim para ile baya para etmisti. buradan o odemeyi alamasaydim eger fuara gidemiyordum. nr kitap aldim ama o zaman. pahali pahali kitaplari oyle bir uyguna almistim ki. yani anla. en cok kitaplara harciyorum paramı.

0

ben daha çok sınav zamanında notlara yani kırtasiyeye harcıyorum. yada bir şeye ihtiyacım oldu onu almak için harcıyorum.

0

paramın büyük bir kısmını ihtiyaçlarım varsa ihtiyaçlarımı harcıyorum. yoksa da bir kenara koyuyorum ve gerekli olunca harcıyorum.

1

büyük bir kısmı kira, fatura, aidat, gibi sabit giderlere harcanıyor. onun dışında son iki aydır mutfak alışverişi, günlük ihtiyaçlar derken harcamaya pek bir şey kalmıyor.

0

yani ben burada kazandığım parayı kardeşime askerdeki kardeşime yolladım. daha doğrusu ama genellikle param evin masraflarına gidiyor ,çocuğun ihtiyaçları oluyor, ona gidiyor.. yani para anca böyle harcıyorum.

0

paramın büyük bir kısmının yemek yemeye ve ulaşım masrafları mağduru öğrencilik halinde her zaman yaptığım gibi bu zamanlarda da aynı yollara başvurarak part time çalışıp ya da gibi biraz yazı yazarak para kazanabiliyor aynı zamanda kitap paramı ve benzeri şeylere çok para harcadım doğrudur

0

paramın çoğunu kitaplara harcarım. ayakkabıya, üste başa ihtiyacım bile olsa onların parasını bile kitaplara harcadığım oluyor.