0

para harxamak icin yeme icme gibi icin paralar gifiyor sen ne kadar yeme icme ama bu para yine yerinde durmuyor para herseyden tatlidir cunku bir elbise aldiginda fiyati 50 tl baslayararak 300 tl cikiyor ben kendim bir ayakkabi sordum 800 tl dir ve ben gecen gun alisverise gittim bir tane mont 200 yilbasina gittim yine alisverise 2 tane mint 1 ayakkabi 2 tane kazak 600 tl cerdim dusunun bu parayi kazaak icin ben 1 haftami harciyirum kazanana kadar gozum cikuyor ve bir gunde hepsi gidiyor kazanmasi zor harcamasi kolaydir bir soz vardir biliyormusun

0

elime geçen paranın çoğunu kitap alarak harcıyorum . kitap konusunda çok hassas in aldıkça alasım ve okuyasim geliyor . genellikle kitap alırım veya kozmatik ürünlerine harcarım özel ihtiyaçlarını karşılarım .

1

genelde ev giderleri, faturalar, kişisel ihtiyaçlar derken har vurup harman savurmaya pek para kalmıyor zaten. yine de çok şükür teker bir şekilde dönüyor. hiç bir şeyden geri kalmıyoruz. aç değiliz açıkta değiliz. allah olmayan herkese versin. eskiden giyim, sosyal faaliyetlere daha çok harcıyordum ama artık pek bir bütçem yok bunlar için.

0

giysi. yemek gezmek arkadaşlarla takılmak

0

ben daha çok kırtasiyeye harcıyorum. sınav zamanı geldiği gün bir sürü para gidiyor. bide ev için harcadığım oluyor malesef.

1

ben paramın büyük çoğunluğunu kitaplara harcıyorum. ondan sonra hediyelere harcarım. hatta bazen arkadaşlarla dışarı çıkarız. gün sonunda yemek yeriz diye ayırdığım paraya bile kitap alırım yani düşün. :)

0

ben paralarımı genelde ihtiyaçlarıma harcıyorum mesela paramı evin ihtiyaçları için harcıyorum ondan sonra elektrik su ve doğalgaz bunlar ihtiyaçtır ve ben paramın büyük bir kısmını bunlar için harcıyorum evet gerçektende keşke türkiyede maddi olarak sağlam güzel bir ülke olsaydık ama olsun bunada şükür diyorum herkese iyi günler

0

ben paramı genelde ihtiyacım olduğu zamanlarda harcarım. bu ihtiyaçlarda kıyafet olur, yiyecek olur. bunlar dışında pek harcama yapmıyorum.

0

oğluma bez almak için , market için yiyecek için kisacasi artık bu devirde ekstra hiçbir şeye para veremiyorum. durumumuz ortada çünkü herseye neredeyse yüzde elli zam geldi.

0

yemek için telefona paket yüklemek için
çar çur etmek için