0

arka sıradaki dizi ben hiç izlemedim yani şu anda geri gelse ve kaldığı yerden devam etse de izleyeceğimi sanmıyorum çünkü beğenmediğim bir dizidir.

0

eğer saçmalamazlarsa seve seve izlerim. daha çok hayat bilgisi olsa kesin izlerdim ama arka sıradakilerden biraz şüpheciyim ilk bir kaç sezon iyiydi ancak 3. sezondan sonra falan iyice bozdular ve başka şekillerde diziyi devam ettirmeye alıştılar eğer çok uzatmalar ve kaliteli bir şekilde başlar ve devam edersetabikü izlerdim ancak uzatırlar ve diziyi bozarlarda yani bana saçma gelirse izlemedim.

0

garanti cevap veriyim kesinlikle izlerdim.
gençlik diziydi şimdi tam benim zamanima gelen bizlere yönelik çekilmiş bir tarz dizi.

1

eski tadını vereceğini hiç düşünmüyorum. aynı oyuncular da olmaz zaten o yüzden bir kaç bölüm bakarım beğenirsem izlerim. zaten aynı isimde farklı bir dizi olur o, tutarsa izlenebilir. ama ben izleyebileceğimi pek sanmıyorum.

0

hayır izlemem çok zorlama dizi çok zorlama karakterlerdi üzerlerindeki kıyafete kadar zorlama oyuncular otuz yasinda eteği dizi bırak göbeginde gezen liseli çok yanlış modeller çok tuhaf hikayeler işleri güçleri aşk meşk ben aslında lise dizilerine baştan sona karşıyım