0

kirpikler nasıl daha büyük değilde daha uzun gür gösterilir bununla ilgili bildiğim birkaç bilgi var öncelikle iki tane rimel kullanacaksın rimel kullanmadan önce kirpiklerini potur’a dökmen gerekiyor bunun sonucunda hala kirpiklerin uzamadıysa takma kirpik vs ipek kirpik falan da yaptırılabilir ama eğer evde doğal yollarla uzatmak isterseniz kesinlikle gece uyumadan önce tatlı badem yağı’nı kullanın çok faydasını göreceksiniz benim kirpiklerim zaten uzun ama dökülmeler meydana geliyordu bir arkadaşım önermişti tatlı badem yağı’nı yaklaşık bir ay kadar kullandım çok fazla faydasını gördüm kirpiklerim gürleşti ve dökülme tamamen bitti.

0

kirpik daha uzun gösterilebilmesi için maskara ile ciddi bir uğraş sonucunda normalden daha uzun bir görünüme kavuşabilir.aynı zamanda kirpik daha uzun ve yoğun gösterilmek istendiğinde takma kirpik takılarak da uzun ve hoş bir görünüme sahip olabilir.

0

kirpik kaliteli bir rimel ile ve takma kirpikle daha dolgun gösterilebilir.ayrica makyözler birtakım makyaj hileleri ile gözü daha iri kirpikleri de daha dolgun gosterebiliyorlar. doğal yöntemlerle kirpiklerinizin daha dolgun görünmesini istiyorsaniz badem yağı bu konuda size yardimci olacak bir üründür.