0

canım kirpiklerim biz bayanlar için çok önemli kendileri . özellikle doğuştan kıvrık upuzun olanlara içim gidiyor . baya çok şey denedim ama olmuyor . demek ki allah vermeyince vermiyor . ama sarımsak iyi geliyor diye duydum henüz denemedim . bı de arko krem yeşil tüp olani bugünlerde çok duyuyorum henüz denemedim kesin çözüm diyemiyorum o yüzden ama denemekten zarar gelmez .

0

kirpik genç kızların en önemli verdiği yerlerinden birisidir. kadınlar daha çok kirpiklerine kadar uzun olursa o kadar güzel rimel sürülür o yüzden çok dikkat ederler kirpiklerine. maskara kullanmamak gerekir aşırı şekilde çünkü maskara kullanmak sürekli maskara kullanmak kirpikleri artık bir zamandan sonra döker ve güçsüz olmasını sağlar. kirpiklerin güçlenmesi için öncelikle makyajınızı asla temizlemeden uyumamalıyız.makyajınızı temizlemeden yatakta sürekli döndüğümüz için genellikle gözlerimize zarar verir ve kirpiklerimiz güçsüzleşir ve dökülür.özellikle de hint yağı ,zeytin yağı, hindistan cevizi yağı ,badem yağı, lavanta yağı daha birçok değişik yağlarda sürülebilir güçlenmesi için. genel anlamda bunlar yapılabilir.

0

ben kirpiklerimi güçlendirmek için hint yağı sürdüm. gerçekten hint yağı çok iyi benim doğumdan sonra kipriklerim dökülmüştü diyebilirim, yani azalmıştı. hiçbir gürlüğü bile kalmamıştı ben direkt hint yağı sürdüm gerçekten çok iyi geliyor. hint yağı ben anca onu tavsiye edebilirim gece yatmadan önce rimel ile yıkayıp fırçasını rimelin fırçası ile beraber sürersen bunu devamlı her gün sürdüğünde 2 hafta sonra etkisini göreceksin gerçekten de çok güzel sağlıklı bir şekilde hem uzatıyor, hem de sağlıklı kalmasını sağlıyor ,bir de gürleştiriyor . ben de internetten araştırarak yapmıştım.. gerçekten de memnun kaldım hatta hiç beklemediğim bir şey de olmaz ya dedim ama oldu yani gerçekten kirpiklerim çok dökülmüştü hint yağı teşekkür ediyorum yani çok güzel.