0

sitede ne kadar aktif olursak ona göre kazanıyoruz zaten. pek aktif olmayıp kazanılmıyor diyende çıkıyor arada. ee uğraşmıyorsun ki kardeşim. biz uğraşıyoruz mesela, o kadar kazanç elde edip ödeme talep edebiliyoruz. yine ufak tefek şeylerimizi alacak kazanıyoruz yani burada. şimdi kazanılmıyor dersem ayıp olur yani. sonuçta bu zamana kadar o kadar para çekmişim bu siteden. gerçi verdiğimiz cevaplardan kazandığımız ücretler biraz daha arttırılırsa daha iyi olur gerçi.. bu kadar emeği geçiyor buradaki arkadaşların.

0

yanii.. yine allah bereket versin. ugrasiyoruz, kazaniyoruz 3-5 kurus birseyler. onu kazandığımıza şükredelim bence. kim bu zamanda oturduğumuz yerde bize para veriyor... hazir iki kati kazanc etkinligi de varken biraz daha ugeasmak istiyorum.

0

evet bende memnunum. burada en ufak bir ugras verdigim zaman birkac lira arttiriyorum ya kazancimi o guzel oluyor. oturdugum yerden en azindan para kazaniyorum. calismayan biri icin bile bu 25 tl cok iyi aslinda.

2

kazançlar biraz artırılırsa diye bir talebimiz var genel olarak. ama ödemeler ya da alt çekim limiti hakkında memnunum kendi adıma. bu imkanlarda az da olsa para kazanabilmek gerçekten güzel bir duygu. sabrettiğinizde ve alışkanlık haline getirdiğinizde hiç de az değil aslında. kumbara alışkanlığı olan biri olarak burayı da kumbara gibi görünüyorum ve günlük bir iki lirayı bile kar olarak görüyorum. damlaya damlaya göl olur felsefesiyle pek şikayet etmiyorum kazancımdan allah bereket versin.

1

memnunum şuan için sitede iyi bir kazanç sağladığımı düşünüyorum. sitede yeni üyelerde iyi bir kazanç elde etmek istiyorsa bence biraz aktif olup soruları olabildiğince mantıklı ve uzun cevaplamaları taktirde çok güzel kazançlar elde edeceklerini düşünüyorum.

1

bu platform sayesinde oturduğumuz yerden para kazanabilir öğrenciliğim devam ettirerek bildiğim süre içerisinde bu platform bana aylık güzel bir kadın sağlamıştır 2 ayı aşkın süredir bu platformda iyi bir burs gibi her ay bana düzenli olarak 100-150 lira arası kar elde etmek deyim ancak verilen soruların cevap ve paralar maalesef yeterli değil bunun temel sebebi reklam olan bir platform olması ve aldığı reklamlar onların da kazanç sağlamak istemesidir biraz daha iyi şekilde getirebilirse soru mani daha çok müşteri çeker ve daha büyük bir platform haline gelir bence bir soruya iki kuruş vermek yerine bir soruya beş kuruş vermek ve her cevabı ortalama en uzun yazdığınız kelimeleri 30 kuruş yerine 50 kuruş vermesi insanları daha çok çeker buraya

1

kazançlardan memnun muyum inanin ki bilmiyorum.çünkü bu siteye girelim beşgün oldu. sitenin ve kazançların faydasını söylemek için çok erken. en az bir geçmeli ve bize yetecek mi . bunu söylemek ancak bir ay sonra söylenebilecek bir söylemedir.

1

ben şu anda kazançlardan pek memnun değilim şahsen.kazançlar arttırılmalı soru sorarken 2 kuruş yerine 5 kuruş olabilir.aynı şekilde cevaplarda öyle.çünkü yarışma olduğunda haksız kazanç olduğunu düşünüyorum.biz gün boyu aktif oluyoruz ancak sadece yarışma zamanı hortlayan insanlara bir bakıyoruz ödül almışlar.bu biraz haksızlık gibi geliyor bana.sonuçta araştırıp cevaplar yazıyoruz ve sürekli aktif olmaya çalışıyoruz.kimse uyanıklık yapmamalı.

0

memnunum ancak ilk aşamada olduğum için şuan sadece cevap yazıyorum ve bu biraz sıkıcı ve yorucu.