0

ben çalıştığımda işin durumuna göre bir gün yani 24 sat uykusuz kalmışlığım olmuştur otobüsle gece yolculuğu yaptığımda gece yolculuk ederken uyumadığımdan dolayı o zamanlarda da hep uyanık kalmışımdır

0

gün içerisinde zaten uyumayı seven biri değilim. geceleri de oldukça sabahlara kadar oturmayı hep tercih etmişimdir. çünkü uykuyu hiçbir şekilde sevmiyorum. genelde çok uykusuz kaldığım zamanlar olabiliyor. gün içerisinde en fazla 5 veya 6 saat kadar uyku ile geçirdiğimiz söyleyebilirim. çünkü birden vakit geçiyor ve günün bittiğini fark ediyoruz. bu yüzden insanın uyku ihtiyacını aldıktan sonra daha dirençli olabilmesi için uykuyu tabii ki de yeterince almamız gerektiğini hepimizin bilmesi gerekiyor. eğer bunu yapmazsak sağlık sorunları ortaya çıkabilir ve gün içerisinde oldukça yorgun geçeceğini tahmin ediyorum.

0

ben en fazla 48 saat uykusuz kaldığımı hatırlıyorum. gerçekten çok kötü bir gün geçirmiştim ve uyuyamıyordum. ondan sonraki gün de uyuyamadım toplam 48 saat uykusuz kaldım ve o kadar halsiz düştüm ki bayılacak gibiydim kahvelerle falan ayakta kaldım diyebilirim.

0

duruma bağlı 24 saat uyumadığımı biliyorum helede anneysen