1

yılbaşında çoğunlukla neler yaparsınız?

kırmızı rengin şans getirdiğine inanır mısınız ?

10 cevap
0

daha önceleri yılbaşını arkadaşlarım ile geçirmeyi ve onlarla kutlamayı severdim. yani daha çok onalarla kutlarım bazen dolarda kutladık daha sonra eve dönerdik bazende evde kutladık içerdik genel olarak. üniversiye dönemimde yine arkadaşlarımla kurlamıştım bir yılımı diğer bir yılımı yalnız ve ders çalışarak kurlamıştım ki tam bir zulüm gibi gelmiştir o yıl gerçekten komik. ancka bir süredir ailem ile kutluyorum genellikle onlarla eğleniyorum sofra hazırlıyoruz içki vss. derken zaman geçiyor işte. bu yılbaşını da bir kaç gün önceden arkadaşlarım ile kutlamıştık. işte böyle vakit geçirmeye çalışırım güzel ve keyifli olur genelde.

0

bizim için sıradan bir gün özelliği yok ömrümüz kısalıyor bir yıl daha geçiyor müslüman ülkeyiz eğlenmiyorum içmiyoruz

0

yılbaşında genellikle evde oturmayı daha çok tercih ediyorum.çünkü dışarıda gezmesine açıkçası sevmiyorum vakit geçirmeyi sevmiyorum hele ki yılbaşında. bir kız olduğum için genellikle yani bayan olduğum için birazcık çok zor dışarıda. açıkçası dışarısı pek tekin bir yer olmuyor yılbaşlarında. o yüzden evde oturup genellikle tv8 açarım. yılbaşında daha çok o ses türkiye'de değişik sanatçılar geliyor ve müzik söylüyorlar. bu çok hoşuma gidiyor açıkçası benim. yanıma ise kolayı ,çekirdeği mi yani birçok şeyi koyuyorum. genellikle yılbaşında bunları yapıyorum daha çok. yani evde geçiririm dışarısı pek tekin olmuyor maalesef. bazen de arkadaşlarını çağırıp tombala oynarım.

0

genelde evimde sessiz sakin kafa rahat oturmayi tercih ederim

0

yilbasinda arkadaslarimla beraber toplaniriz sonra aramizda para toayim markete gideriz abur cubur aliriz ve bi arkadasimin evine gideriz bir masayi sslonun ortasina getirir bide kac kisi isek o kadar sandalye televizyondan sarki acariz bi yandan yiyecek yeriz bi yandanda dans ederiz .

0

yılbaşında çoğunlukla evde oturuyorum ama param olursa cumhuriyet meydanı'na gidiyorum ya da dışarıda kahve diyarına gidiyorum bir de yılbaşı günü kardeşimin doğum günü olduğu için doğum gününü kutluyoruz.

0

yılbaşında genel olarak arkadaşlarımla vakit geçiriyorum yada evde televizyon falan izliyorum.

0

hayır kırmızı rengin şans getirdigine inanmam bu bir batıl inanctir kırmızı giyen herkes şanslı olsaydı neler olurdu neler

0

evde pijama terlik televizyon yaparım ailecek tombala oynanır kuruyemiş yeriz televizyon izleriz yılbaşı bileti alırız egleniriz alışveriş yaparız

0

bugüne kadar diğer günlerden farklı olarak hiçbirşey yapmadım