0

yılbaşı bileti hiç almadım helal olduğunuda sanmıyorum kimseye şans getirmiyor geldiği gibi gidiyor bence yaşanılır olaylardan biliyorum

0

neler neler yapılır o parayla. ben önce düğünümü yapar deniz kenarı bir şehirde evimi düzerdim. kardeşime bir araba alırdım. kendime de alırdım araba. sonra hayvan barınağı açardım. ihtiyaç sahibi çocuklar okuturdum. yurt dışında dil eğitimi alırdım. bir dükkan açardım.

0

vallahi bana çıksın yılbaşı ikramiyesi herhalde ilk önce ev alırdım. çünkü evimiz birazcık dar ve geniş bir ev alırdım ailemle birlikte oturabileceğim. başka düşünüyorum da galiba kimsesiz çocuklara yardım ederdim ,lösemili çocuklara yardım ederdim her ay bir bağışta bulunurdum. onların gerçekten de çok yardıma ihtiyaçları var ve desteğe ihtiyaçları var. o yüzden bence herkes bunu yapmalıdır. bu paranın yarısıyla da yurt dışında üniversite okuyabilirdim mesela istediğin bölümü.

0

ne yapayım, biraz harcama yaparım, biraz yardım ve bağış yaparım :)

0

güzel bir şehirde spor salonu açardım herhalde. yeni hayatlar, yeni yüzler...

0

anneme bir ev gerisini kesin bağışlarım ihtiyacım da var

0

kendimi maddi açıdan garantiye aldıktan sonra sokak hayvanları için bir şeyler yapmak isterdim ya da barınaklara yardımda bulunurdum.