0

benim işim internet uzerinden oldugu için genelde müsteri yogunlugu oldugu için bu telefon bilgisayarda usb kablosu ile nerdeyse günün yarisi şarzda duruyor zararli ama işte bazen iş herseyden önce gelince mecbur takiyoruz.

0

telefonu eğer okul olursa sadece yatarken takıyorum diğer günlerde üç sefere kadar çıkıyor

0

telefonlar ilk çıktığı zaman şarjları iki üç gün gidiyordu bazı telefonların şarjı 1 hafta dahi bitmeden kullanılabiliyordu ama şimdi internet oyun derken telefonlarla konuşmaktan çok sosyal medyayı ve oyunu takip ediyoruz bu nedenle telefonlarımızı günde 2 defa bazen 3 defa şarj etmek zorunda kalıyoruz bunun için artık telefon yedek bataryalarını yanlarımız da taşıyoruz telefon bağımlısı olduk yani

0

günde 2 defa takmaya başladım bende yaaa... bataryasını değiştirmem lazım.

0

artık bataryası zayifaldigi için iki kez takıyorum kesin

0

şarjım bitmeden takıyorum dolmadan çıkarıyorum saymadım.

0

yurtta veya evdeyken yatagımın başucuna kadar üçlü priz uzatıyorum ve sürekli şarjda takılı oluyor gece yatacagım zamanlar çekiyorum ve sabah kalktıgım zamanlarda hemen şarja takıyorum. böyle olunca değişiyor. ama sık sık da şarja takıyorum.

1

batarya kapasitesi yüksek olmasına rağmen telefonumdan işlem çok bataryasını yeni değiştirmiş olsam dahi eski performansını alamıyorum. bu yüzden genellikle telefonumu günde 2 defa çok yoğun kullanımlarda da bazen 3 defa şarja taktığım oluyor. telefonu şarja takma adedim tamamen benim kullanım yoğunluğuma bağlı olarak değişiklik gösteren bir durum.

0

benımbatarya 4000 amper ama yınede 5 yada 6 kes takıyorum şarza

0

günde en az 2 defa takıyorum ögleden sonra bir takıyorum gece yatrken bir takıyorum