0

eğer fazla yüksek çıkıyorsa rahatsız olurum tabi.cips sesini ve sakın çiğneme sesini hiç sevmiyorum.benim biraz takıntlarım var bu tarz şeylere.eskiden lisedeyken yanımda ki cips yiyen çocuğu uyarmıştım.bu arkadaş beni iplemeyip hunharca cips yemeye devam edince suratına şamarı basmıştım.bu kadar ciddi bir takıntım var yani.

0

rahatsız olurum çıtır çıtır :) her insanı rahatsız eder diye düşünüyorum.

0

olmam ama abartılı bir ses varsa rahatsız olurum ama genle olarak güzel ses bence

0

ben kendimde cipsi cok severim hemde cok tuketen birisiyim.cocuklarda oyle o yuzden ses cikmadan yenmez tadi olmaz.ayrica benden ses cikiyorsa cips yerken baskasi yerkende biz ondan rahatsiz olmayiz ama tabiki cok suyunu cikarmadan.

0

genelde olmam ama kişiden kişiye değişiyor bu tabi bazı insanlar ağzını sap sap yaparak yiyor birde cipsin sesi ortaya iğrenç bir ses çıkıyor cipsi de çok severim özellikle de lays ile doritosu seviyorum.

0

yemek sesleri ister cips olsun ister başka şey benim asla dayanamayacağım bir şeydir. hele ki film veya dizi seyrediyorsam birinin yediği sesten izlediğimi anlayamıyorsam cinnete gelirim. kendim bile çiğnerken duyduğum ses rahatsız eder zaten başkasına gelene kadar.

1

sinemada çok itici oluyor gerçekten bu ses, bir de cips torbasının hışırtıları eşlik ederse tamamdır. konstrasyonunuzu bir kere bozdu mu tekrar filme odaklanmak zor olabiliyor ses devam ettiği sürece. başkalarını rahatsız etmemek gerekiyor.

0

kendim yerken genelde rahatsız olmam. yanımda baskası yüksek sesli yerse eger o zman daha çok rahatsız olururm. ve bir film izlerken de çok rahatsız olurum. birisinin yemesinden de kendimin yemesinden de çok rahatsız olururm.

0

evet sesssiz bir ortamda isek cidden çok rahatsız olurum.çünkü acayip bir ses çıkıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor.