0

arada olur sürekli olması sıkıntı tabiki

1

eşimin ailesi sürekli benim evime girip çıksaydı tabii ki de rahatsız olmazdım niye rahatsız olayım ki yani benim ailem geldiği zaman niye rahatsız olmuyorum da eşimin ailesi geldiği zaman rahatsız olayım açıkçası eşimin ailesi pek fazla da bize gelmiyor yani gelseler de rahatsız olmuyorum yani.

0

yani ben bu duruma sinirlenmezdim. hatta hem kendi ailem hem eşimin ailesi gelip evimde kalsa mutlu bile olurdum yalnız kalmayacağım için. yalnız durmayı seven biri olmadığım için yanımda birilerinin olması bana iyi gelecektir.

0

bu durum farklılık gösterebilir. öncelikle ben misafiri severim eve misafir biri gelse otursak takılsa konuşsak tek başıma olmasam iyi olur misafir kabul ederim yani eşimin ailesi gelse hoşlanırım. diğer bir yandan onların gelip beni raştırması kötü olur ve edepsizlik olur yani bu durum farklılık gösterir iki seçenek de değişik olur diye düşünüyorum.

0

yeni evliysek ve sürekli girip çıkıyor ise rahatsız olurum , edep yahu?

0

sürekli eve girse çıksa hadi neyse de bir girdiler mi hiç çıkmıyorlar kabus gibi. gündüzlerim bile gece oluyor o zaman. insanda saygı olmaz mı ya. neredeyse yatak odama kadar girecekler. gelirler evimi 1 ay kalırlar ya arkadaş biz geldik amma senin bir planın var mı yok mu hiç sormazlar. 1 ay kalırlar daha da az oturduk derler.

0

her ilişkinin dinamiği farklıdır. şahsen ben uysal biri olduğumdan ve sıcak ilişkiler sevdiğimden asla rahatsız olmam. sonuçta eşim dediğim kişiyi seviyorsam onu yetiştirip emek verenleri de hiç bir şey olmasa da sırf onun için sever sayarım.

1

eşimin ailesi sürekli evime girip çıkarsa tabii ki rahatsız olurum. sonuçta sürekli olarak onları görmek ve onlarla yaşamak isteseydim eğer ayrı eve çıkmaz onlarla birlikte yaşardım. ben evlendikten sonra çiftlerin ailelerinin yanında yaşamasına çok karşıyım o yüzden kendi özelim ve eşimle birlikte özel vakit geçirebileceğim anlar olmasını isterim. böyle zamanlarda belki ben özel bir plan yapmışken eşimin ailesinin zart diye habersizce sürekli olarak evime gelmesi beni gerçekten çok rahatsız eder. hatta bazı insanlar var ki gelinlerinin haberi dahi olmadan evin anahtarını yaptırıp kafalarına göre girip çıkabiliyorlar. hatta onlar evde yokken bile izinsizce girip etrafı karıştıranları bile duymuştum gerçekten çok yanlış bir hareket. insanlar asla empati yapmayı beceremiyor. oysaki kendileri de zamanında gelin olmuşlardı ve kaynanalarından da çok problem çekmişlerdir. ama bunlar kaynana olduktan sonra bütün geçmişi unutuyorlar ve saçma sapan hareketlerde bulunabiliyorlar. özellikle ben, habersizce evime girilmesinden çat kapı yapılmasına hiç hoşlanmam bu kayınvalidem ya da herhangi bir insan olsun hiç fark etmez. benim de kendime göre bir hayatım olacağı için planlarımın başkaları tarafından düşüncesizce bozulmasından hiç hoşlanmam. o yüzden kısacası kaynanam da olsa haber vermeden evime gelmesini hiçbir şekilde istemem önceden haber verdiği sürece de başımın üstünde yerleri var tabii ki.