0

eşler arasında bir çok sorun olabilir aslında çeşit çeşit sorunlar olabilir yani bu herkese göre değişir birşeydir. genellikle de bu tür sorunlar iletişimsizlikten kaynaklanan sorunlardıe yani insanlar birbirlerini anlamadıkları için tartışırlar ve sorunlar yaşarlar birbirlerini anlamazlar iletişim kuramazşar bu sebepten dolayı da meydana gelir sorunlar. belki çocuk sebebi ile tartışmalar yaşanır veya kendi aralarında olan sorunlar vardır veya ailelerle alakalı sorunlar yaşanabilir yani çiftler arsında yaşanan sorunlar oldukça fazla.

0

şiddetli geçimsizlik ve benzeri konular

0

eşler arasında tabiki zaman zaman sorunlar olur ama devir öyle bir hale geldi ki hayret edilesi olay. 23 yaşındayım,benim neredeyse her arkadaşım evlendi ve kötü haber hepsi boşandı ve daha kötü haber hepsinin cocugu var hatta daha daha kötüsü şuan 1 tanesi hamile ve ailesinin evine döndü. inanın bana birinin boşanma meselesi yok kaynanası öyle demişmişmişmiş ya kaynanan demiş kardeşim sen niye kocandan ayrılıyon. birinin sebebi o hamileymiş ona surat asıp ona ilgisiz davranamazmış ulen belki adamın morali bozuk belki iş yerinde bi sorun yaşadı belki bebek süpriz oldu be tedirgin ne yapacağını bilemiyor seni sevmese senle ilgilenmicek olsa zaten seninle evlenmezdi sen neyin çabasındasın allahın aşkına. birininde boşanma sebebi mobilya değiştirmek istemişte değiştirememiş lan benim annem babaannemin mobilyasıyla oturmus kalkmıs 15 sene boyunca eskiden mobilyamı varmış ki ayrıca sen evleneli 3 sene olmus ne mobilyası ne beyaz eşyası gözünü sevdiğimin memleketinin çivisi çıktı arkadaşlar bazen bana soruyorlar ne zaman evleneceksin diye evlenmicem diyorum bunları anlatıyorum eee her evlilik aynı değil ki diyorlar en son evlenen arkadasıma evlenme bak dediğimde her evlilik aynı değil ben boşanmam dedi ve 6 sene sevgilisiyle evlenip 6 ay olmadan geri döndü inanın insan evlenmeye korkuyor çünkğ artık getçekten sorun çiftlerde değil bence havada suda diye düşünüyorum yani aldıgımız oksijendeni bi sorun var bilemiyorum ama insanlar birbirini bukadar sevip evlenip sonra boşanmaşarı beni evlilikten soğutuyor arkadaş. evlilik buysa bekarlık sultanlığımdır nokta

1

eşler arasında zaman zaman evde sorunlar yaşanabilir. bu gayet normal bir durumdur. olmaması garip karşılanır. eşler arasındaki en önemli sorunlar en başta, temizlik, yemek yapmama, yardım etmeme, tv karşısında saatlerce zaman harcamak gibi.

1

eşlerin bir birlerine olan ilginin azlığı