0

sorumanitesi cok eğlenceli bir sitedir .hem eğlendiriyor hem de para kazanmanizi sağlıyorsunuz. sorulara ne kadar çok cevap verirseniz o kadar çok para kazanabilirsiniz. eğer soru sormak istiyorsanız ilk başlarda 60 tane soru cevaplamanız gerekir .her soru sorduğunuzda 2 kuruş kazanabilirsiniz ama cevaplamak daha çok kazandırır. sizler kopya içerik ve noktalama işaretlerine dikkat ederseniz hiçbir sorun yaşamazsınız 25 tl sınırına geldiğinizde ödemenizi 3 gün içerisinde alabilirsiniz.eğer bunlara uymadığıniz takdirde saçma sapan sorular sorduğumuz takdirde sorularınız silinebilir veya banlanabilirsiniz bunlara dikkat ettiğiniz sürece hiçbir şey yasamazsiniz. sorumani sitesi size çok şey kazandıracaktır ve asla pişmanlık yasamazsiniz. sorumani sitesine arkadaslarinizida cagirirsaniz referanslarinizdan %20 kazanc sağlayabilirsiniz her referans başına. bazen iki kat kazanc yarışmaları oluyor ona aktif bir şekilde katilirsaniz iki katı miktarda para kazanırsınız. benim söyleyeceklerim ve bildiklerim bu kadar aklınıza takilan şeyleri özel olarak sorumani sitesine iletebilirsiniz mesaj yoluyla.

0

merhaba kardeşim siteye hoş geldin bende ilk geldiğimde hemen hemen böyle bir soru sormuştum. sitenin amacı sorulan sorulara oldukça uzun cevap vererek kullanıcılara kazanç sağlamasıdır. site uzun cevaplara daha çok kazanç veriyor. bilgin olsun kısa cevaplar 1 kuruş uzun cevaplar ise cevabın uzunluğuna göre değişmektedir. sorulan sorular 2 kuruştur. bence genel olarak sorulan sorulara cevap vermen senin için daha çok kazanç sağlamana yarayacaktır. sorumani bizlere hem bilgi hem de para kazandırıyor. bence dünyada böyle bir uygulama yoktur. başka benim sana bu site hakkında verebileceğim bilgiler bu şekildedir.

0

boş zamanımı değerlendiren güzel bir platform olarak karşıma çıktı. kaliteli sorular olduğu gibi havadan sudan sorularda fazla. buradan çok öğreneceğimiz bilgi olacaktır. internetten en faydalı para kazanma platformu olduğunu düşünüyorum. herkes kaliteli sorular sorarak kaliteli paralar kazanabilirsiniz. bunun için herkese ve öncelikli sorumani.com'a teşekkürlerimi sunuyorum

0

sorumani hakkında cidden çok güzel düşünüyorum. ödeme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz,25 tl olduğunda banka hesabına aktarabiliyorsun. aslında burası gerçekten çok güzel bir site. sorulara uzun cevaplar vererek yüksek miktarlarda para kazanabiliyorsun. sorular sorarakta para kazanabiliyorsun. en önemli özelliklerinden biri de seni bilgi sahibi yapıyor. sonuçta insan ne kadar araştırırsa o kadar bilgili bir insan haline gelir. yani bu sitede ne kadar araştırma yapar ve uzun cevaplar verirsen okadar para kazanabilirsin.ayrıca kurallardan biri de kopya ve çalıntı içerik yazıp paylaşanlar siteden ban yiyorlar.gerçekten bu özelliği çok seviyorum. kimsenin hakkı kimseye geçmiyor ve herkes hakkı olanı kazanıyor. teşekkürler sorumani ekibi.