0

ben şuan daha çok gerçek hayattan alınıp filme çevrilmiş filmleri daha bir izler oldum. mesela dangal... mesela kıyamet günü. yani geçmişte (veya tarihte olmuş olayları) olmuş olayları filme çevirdikleri zaman daha bir izleyesim geliyor o filmi.

0

en çok korku gerilim gizem türünde filmler izliyorum. komedi filmleri çok yaratıcı gelmiyor genelde romantik filmlerde biraz yavan geliyor bu yüzden korku filmi tercih ediyorum.

0

en çok kemal sunal filmlerini izliyorum kemal sunal filmleri izlerim. zaman çok güzel buluyorum ve severek izliyorum.

0

en çok macera aksiyon bilim kurgu polisiye filmleri izliyorum onları izlemek sarıyor çok güzel romantik de nefret ederim aşktan da nefret ederim

0

ben daha çok sonunda dumura uğratan ters köşeli korku gerilim gizem filmlerini çok izlerim. yani ortada bir gizem varsa o film beni sonuna kadar sürükler. ama sonu tatmin etmeli. ya sonunda " oha çok iyiydi nasıl mümkün olabilir?" demeliyim ya da "tamam beklediğim bi sondu ama iyi bağladılar" demeliyim. sonu çok önemli bana göre... polisiye filmlerde güzeldir.

0

bir ara sadece koeku filmlerini izliyordum. korku-gerilim turlerine cok fena takilmistim ama. simdi her turden izlemeye calisiyorum. polisiye, aksiyon, gerilim. farketmiyor artik benim icin. konusuna bakiyorum. benden once izleyenlerinde yoeumlarina bakiyorum oyle izliyorum artik

1

adrenalin ve heycanli filmler. korkutucu filmler izlerdim ama şimdi artık izleyemiyorum çünkü psikolojimi erkliyor.