0

televizyon da film denk gelirse izlerim ama çoğunlukla filmi cepten izlerim. telefona mp4 film indirip, işlerinde izlerim.herzaman 5 veya 6 film telefonda olur.

0

televizyon nerdeyse hiç izlemem ya da taş çatlasa 2-3 ayda bir falan. genelde ne izleyeceksem telefondan ya da tabletten izlerim. internette seçim şansım oluyor ve canım ne zaman isterse o zaman izliyorum o yüzden daha çok interneti tercih ederim. zaten çok fazla film dizi izlemeye vaktim de yok genelde youtubedan bana faydası olacağını düşündüğüm kanalları takip eder ve ordan videolar izlerim

0

günlük film izlemeye sınırsız internet bile dayanmaz. youtube dan video izlerim günlük ama film izlemem. genel olarak televizyondan film yada haber izlerim o da ayda 2-3 kezdir.

0

tabi ki televizyonda. telefona kontor dayanmıyor.

0

televizyon izliyorum büyük ekrandan izlemek daha keyifli

0

televizyondan izliyorum filmleri telefondan izlemiyorum

0

televizyonu haftada 1 izlerim oda dizim olduğu icin genellikle filmlerimi telefondan izliyorum ve bundan cok keyif aliyorum film izlemeyi severim

0

ben ortama gore degisiyor ama benim evde digiturk var o yuzden tvde filim 've dizi daha cok izliyorum istisnalarda ise bilgisayarda izlerim videolari telefondan izlerim.

0

televizyondan izliyorum anlık daha güzel sonradan izleyemiyorum.

0

artik televizyonda olan herseyin internette olmasindan dolayi,telefon tabletten izliyorum bir cok film ve diziyi.