0

pilava ketcap ya da mayonez koymam onları tavuklu şeylerde daha çok severim. pilavı nohutlu, salçalı, sebzeli, garnitürlü ve tabi ki tavuklu severim.

0

ben küçüklüğümden beri pilavıma ketçap sıkmaya çok severim. hala ketçap sıkmaya devam ediyorum bu durum bana küçüklüğümğ hatırlattığu için çok zevk alıyorum. bazen pilavıma ketçapın yanında yoğurtda ekliyorum böyle de çok güzel oluyor. küçükken bütün plavları yoğurtlayarak yemeyi tercih ederdim hala da öyle devam ediyorum. bence yoğurt pilava harika bir tat veriyor bunu ancak pilavını yoğurtlayarak yiyen insanlar anlayabilir.

0

eğer yanında eşlik edecek bir yemek yoksa ketçapla yerim. ama tavuk ya da sulu yemek olursa ketçapla neden yiyeyim.

0

pilava ve yumurtaya ketchup sıkarak yerim daha güzel olur

0

pilava ketçap ve mayonez kullanılmaz asla çok saçma ancak bunlar makarnada kullanılır pilav da çok saçma bir şey bunlarla yemek açıkçası ben hiçbir şekilde tercih etmiyorum yemiyorum da genellikle pilavı daha çok nohutun yanında veya kuru fasulyenin yanında veya patates yemeğinin yanında yiyorum ve daha birçok şeyin yanında yiyorum bence bunlarla daha çok lezzetli oluyor ama pilavı ketçap ve mayonezli olduğunu ilk defa duyuyorum.

0

ben pilavimamayonez ketcp kullanmam pilavi nohutlu severim yada yogur dokup ustune karabiber doker yerim ayni zamnda domatesli pilavida severim ve misirli pilav olsa hayir demem