0

insanlar neden mi acımasız güzel soru bazı kişileri hayat yaşadıkları acımasız yapıyor bazı kişileri de kendilerinin içiyle alakalı bir durum yani mesela ben kendimden ornek vereyim ben çok temiz kalpliydim bu kadar acımasız değildim yaşadıklarım beni acımasız yaptı ama baskarına göre ben çok değilim biraz farklı acımasızlığım var yani şu ki hayat herşeyi öğretiyor bu acımasızlığı da öğretiyor insana iyi insanı bile kötü yapa biliyor .

0

yedikleri kaziktan dolayi acimasiz.yasadigi her olumsuz olay insanlara olan guveni azalttigi ici herkezi ayni lefeye koyduklari icin avimasiz hale geitriyor.

1

kimisini hayat acımasız yapıyor, insanlardan sürekli darbe alınca onlarda bir süre sonra kalpsiz insanlara dönüşebiliyorlar. bazılarının da kanında var resmen riyakarlık ve acımasızlık. siz ne yaparsanız yapın o kişilerin acımasızlığı hiç değişmez iki dakika da satarlar sizi. bunlarda her şeyden korkan ve kırılmamak için kırmayı tercih eden kişilerdir. kendilerini izole ederler ve her şeyi tehlike olarak görüp acımasızca hareketler sergilerler.