0

hangisinde daha fazla kazancım olursa, onu daha çok severim

0

kesinlikle sessiz bir yaşam şu hayatta tek hayalim kaldı o da çalışmaya başlayıp tek başıma bir evde oturmak

0

yalnızlığı severim, evimde kafa dinlemeyi, kendimle kalmayı, huzurla bir şeyler yapmayı. eskiden daha hareketli bir yaşam severdim. arkadaşlarımla çok vakit geçirirdim. evlendiğimden beri genellikle evdeyim. çoğu arkadaşımla da uzak düştük. zamanla bu yaşantım değişti. insan ne kadar hareketli bir yaşam sürerse sürsün, yeri geldiği zaman yalnız kalabilmeli, kendini dinlemeli bence.

0

eğer sessiz bir ortamda yaşıyorsanız hayatınıza biraz sesler ve hareketlilik isteyebilirsiniz. fakat benim gibi büyük şehirlerin göbeğinde yaşayan insanlar var ise tabi ki de bu ortamı sevenlerde olacaktır ama şahsi görüşüm sessiz bir ortam olmasıdır. çünkü sessiz bir ortam da kafamızı dinlendirebiliriz. gürültü yok gereksiz sesler yok, mükemmel bir ortam

0

sessiz sakin kendi halimde huzur içinde yaşamayı daha çok seviyorum. insanlarla tartışılmıyor ki zaten tartışmaya giremeyecek kadar yorgunum. bu yüzden sakin ve huzurlu bir ortam olsun bana yeterli olur.

0

sakin mütevazı gösterişsiz bir yaşamı seviyorum. pahalı restoranlarda yemek yemektense parayı zor denkleştirip yenilen bi simit ayranın tadının ve değerinin çok daha güzel olduğunu biliyorum çünkü.

0

sessiz ve sakin bir yaşamı daha çok seviyorum. kendimi böyle bir hayatta daha huzurlu hissediyorum. sessizlik sakinlik bana çok iyi geliyor kafam dinleniyor. sürekli konuşan insanlarla içşçe olunca bir süre sonra kafam bulanıyor algılamam düşüyor. sosyal ortamları sevsem de. çok fazla kalabalıktan hoşlanmayan bir yapım var bu yüzden yalnız kalmak veya sessizlikte oturmak sakin kalmak benim için oldukça önemli. böyle olmasını isterim.

0

sakin bir yaşantısı tercih ederim huzur verici bir göl kenarında olursa bu hayattan beklentim huzurlu geçen bir ömür

0

sakinlik bana çok doğal geliyor sesli ortamlar bazen ozentilik vede çok fazla genç işi ve sesli ortam isteyenler bile zamanla sakinliği sececeklerdir

0

hayat bazıları için sesi bazıları içinde sakin başlar ama evlenirsen sesten kaçamassinn çocukta olunca

0

ben sakin bir hayatı tercih ediyorum hatta bazen tek takılmak hoşuma gidiyor

0

sakin mütevazi anlayışlı bir hayat ve sessiz

0

sessiz sakin bir yaşantıyı tercih ederim. mümkünse şehirden, insanlardan uzak olsam tadından yenmez.

0

sakin yaşamı severim sade lik huzuru hatırlatır

0

elbette sakin bir yaşantı en iyisi. insan kavgalı bir yaşantı olmasını kimse istemez. kendide o sıkıntıyı görür. en iyisi sakin yaşantı.

0

sessiz ve sakin bir yaşantı tercihimdir. artık tüm seslerden sıkıldım. kendi kabuğuma çekilip sevdiğim insanlarla mutlu olmak istiyorum.

0

ben yalnız kalmayı seven biri değilim. çünkü yalnızlık korkutucu ve ürkütücü . bunun için her zaman yanımda biri olduğunu bilmek ve onun sesini duymak bana iyi geliyor. bunun için evlenince çocuğum olsun onlarla bol bol zaman geçirelim inşallah onlara hiç yalnızlık çektirmeyeceğim. bunun için çok mutluyum çok şükür

0

yanlizligi yanlız kalmayı çok seven biriyim ve sakin yaşantı her zaman tercihimdir kalabalık ortamlardan mekanlardan gürültüden nefret ederim