0

hakkım yense karşı ki tarafa bakarım anlayacak kapasitedeyse savunurum gereksiz bir insansa kendimi yormama değmez allahından bulsun derim

0

tabiki hakkimi ararim. haksizliga boyun eğen bizden degildir diyede bir hadis var. hakkinizi savunmazsaniz her zaman toplum icinde kucuk dusersiniz. ve savunmadikca hic savunamaz hale gelirsiniz. hakkinizi sonuna kadar arayin eger gercekten hakliysaniz olayin durumun vs her neyse pesini birakmayin. yoksa insanlar sizin savunmasizliginizdan faydalanirlar nede olsa hakkini savunmuyor derler. uyanik olun gozunuz acik olsun kimseye hakkinizi yedirmeyin.

0

hakımın yenmesi durumunda elbette hakkımı ararım.haksızlık karşısında susmak hem kendim için hem ailem için susmam.sadece kendim için değil bir arkadaşıma hatta bir toplumun belli bir kısmın haksızlık yapılıyorsa tepki koymak gerekir.ben her zaman onların yanında olmaya çalışırım.bu genç
ikende böyleydi şimdide böyle..hak aramak kutsaldır.

0

hakkım yeniyorsa hiç duramıyorum hemen savunmaya geçerim. bu yüzden daha çok haksız gibi gözüküyorum bazen ama kendimi tutamıyorum. başkasına haksızlık yapıldığını görsem ona da susamam yüzden is yerlerimde dr çok problem yaşadım. direk avukatlığına geçerim. özellikle hakkını arayamayan insan görünce hiç dayanamam dalarım konuya . çok uyarı yemisligim vardır bu konu için ama huy işte gelemiyorum öyle şeylere .

0

tabii benim hakkımı biri yerse tabii ki de hakkımı ararım. dedim arayacakmışım sonuçta o benim hakkımda ben hakkımı almayı bilirim. eğer vermiyorsada şikayet ederim. kimseye hakkımı yedirmedim yedirmem de yani ama işyerinde çalıştığım arkadaşlarımın hakkını yediler ama onlar benim gibi cesaretti olup hiçbir şey yapamadilar. ben her zaman yaptım ve hakkımı da aldım. ben kimsenin hakkını yemem kimseye hakkımı yedirmem.

1

hakkımın yendiğini düşündüğüm hiç bir ortamda susmadım bugüne kadar aslada susmam. boşuna , haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, dememişler. kendime de başkasına da yapıldığını anladığım anda her türlü savunmaya geçerim. ama ben birinin hakkını savunurken o bunu dert etmiyorsa da ne halin varsa gör o zaman der kenara çekilirim. bazıları kullanılmaya razı oluyorlar çünkü.