0

eksikliği aranmaz yaşlı ve formdan düşen bir oyuncu sonuçta

0

bence çok ararlar türkiye ligi için kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu. bileklerine çok hakim bir futbolcu

0

şuan tam bir netlik yok sadece kırmızı kart gördüğü için ceza alicak takımını 3-4 maç eksik bırakacak. quaresma nin yerini portodaki brahimi ve kasımpaşa daki trezaguet doldurabilir.

0

beşiktaş'ta ryan babel ile pepe devre arasında gitmişlerdi, kulüpten ayrılarak ve bunun üzerine forvet bölgesine burak yılmaz, stoper bölgesine pepe'nin boşluğunu doldurmak için isimat mirin'i transfer etti.ricardo querasma ligimizin özel futbolcularından, fark yaratan bir isim sahada ki mücadelesiyle ve rakip takımların da karşısında çok zorlandığı bir isim.quearesma kulüpten ayrıldığı vakit beşiktaş'ı çok zor bekleyeceğinin canları çalmaya başlayacak, büyük bir kayıp olarak nitelendiriyorum ve yerini doldurma konusunda çok büyük sıkıntılar yaşayacak beşiktaş.maçlarda az çok takip ettiğimiz kararıyla beşiktaş için büyük bir koz querasma, onun yerini hangi futbolcu ile doldurabilecek?.bu büyük bir soru işareti akıllarda, ligin bitimine kadar querasma da beşiktaş'da birbirlerini idare edebilseler çok faydalı bir iş olur çünkü her iki taraf için de olaya baktığım zaman querasma türkiye'den başka hiç bir yerde avrupa'nın herhangi bir kulübünde bu parayı asla kazanamaz ve beşiktaş da querasma kadar taraftarı maça sokacak onları canlandırabilecek çalımlarıyla asistleriyle ortalarıyla hiç bir futbolcu artı değer sağlayamaz.bu iki kere iki dört eder, bu böyledir ve zamansız bir ayrılığın eşiğindeyken orta yol bulanabilir aslında.sonuçta şunu da unutmamak gerekir beşiktaş avrupa kupalarında bu sezon elendi grup aşamalarında, türkiye kupası deseniz geçen yıl fenerbahçe maçına çıkmadığı protesto ettiği kupa maçının cezasını bu yıl kupada bulunmayarak alınmayarak çekiyor cezasını ve ellerinde sadece lig şampiyonluğu kaldı.taraftar şampiyonluk yarışında bir maçı eksik liderin 8 puan gerisinde olmalarını da sindiremiyor, yine de şampiyonluk bekliyor ve bu yüzden querasma da giderse altından kalkamayacağı zor günler yaşar kulüp.

0

beşiktaş gibi büyük takımlarda bu tür yıldızlar her zaman gelir ve gider.hic bir büyük kulüp. bir futbolcuya bağlı değildir.bagli kalmamalı.suan evet ricardo quaresma önemli bir alanda takimda.ligin bu yarisinda kalan maçlarda eksikliği hissedilir muhakkak ama bu alanı doldurup ricardo quaresma bin eksikliğini gidermek için herhangi bir futbolcu değil tecrübe li bir isim tercih edilir

0

eksikliği olmaz mı be eeeen efsane isimlerden bir tnesiydi kendisi ama şimdi gitti

0

beşiktaş da olası bir ricardo quaresma ayrılığında beşiktaş kesinlikle onun yokluğunu arayacaktır. çünkü geriye kalan bu kısa süre zarfı içerisinde onun gibi bir alternatif bulmanın yeterince zor olduğunu düşünürsek çok büyük eksiklik olacaktır. beşiktaşın hücumların da çok büyük katkısı olan ve neredeyse atılan gollerinden yarısın da imzası olan portekizli süperstar, özellikle derbi maçlarında göstermiş olduğu performanslar ile hep akıllarda kalacaktır. şampiyonlar liginde de her zaman çok büyük katkı veren quaresma kesinlikle beşiktaş tarihinde ki gelmiş geçmiş en iyi 10 yabancı oyuncudan birisidir. en yetenekli yabancı olduğuna ise sanırım hiç kimsenin şüphesi yoktur. peki quaresma'nın yokluğunda beşiktaş neler yapacaktır ? ligde ki performansı ne olacaktır naçizane fikrimi belirteyim. beşiktaş quaresmanın yokluğunda zaten kısıtlı olan hücum performansında çok ciddi problem yaşayacaktır. özellikle ligin 2. yarısında akhisar ve erzurumspor maçlarında gördük ki sadece hücum anlamında değil, defansif anlamda da çok ciddi problemler yaşayıp, çok gol pozisyonu veriyor beşiktaş. akhisarspor maçında 3-1 kazanmalarına rağmen akhisarspor'un biraz daha yetenekli ayakları olsa maçı kafa kafaya götürebilme ihtimali çok fazlaydı. beşiktaş dorukhanın sürpriz golüyle öne geçip, duran toptan bulduğu ve daha sonrasında açılan akhisar savunmasında larinin şık golüyle skora gitmesini bilmişti. fakat biraz daha toplu ve sistemli bir takım olan erzurumspor maçında gördük ki, beşiktaş pozisyon üretme konusunda problem yaşamıyor olsa da, girdiği pozisyonları değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşayabiliyor. beşiktaşın en çok pozisyona giren ve arkadaşlarına pozisyon hazırlayan oyuncusu olan quaresma'nın da gittiğini düşünürsek bu bağlamda çok büyük problemler yaşayacaktır. kalan 4 günlük süreçte eğer beşiktaş quaresmanın alternatifini hazırlamadı ise, ligin kalan 15 haftasında çok puan kaybı yaşayacaktır, hem içeride hem dışarıda. burak yılmazı takıma almış olmalarına rağmen burağın henüz daha ritim de olmaması, diğer forvetlerin de bir türlü takıma uyum sağlayamamış ve ritim bulamamış olmalarından dolayı kalan 4 günde beşiktaş yönetimine ciddi iş düşüyor. wagner love'ın takımdan ayrılması ile birlikte takımda yabancı oyuncu boşluğu da yaratan beşiktaş belki sürpriz sayılabilecek bir forvet transferi ve kanat oyuncusu takviyesi takıma yapabilir. en büyük şansları ise bana göre tek kulvar da mücadele ediyor olmaları. çok geniş bir rotasyona ihtiyaçları yok fenerbahçe ve galatasaray gibi. çünkü diğer 2 takım farklı kulvarlar da da yarışına devam ettiriyor. kalan 4 günde beşiktaş yönetiminin neler yapacağını, herhangi bir a,b planları var mı, yok mu bekleyip göreceğiz. şenol güneşin bu sefer şapkadan tavşan çıkarma konusunda işi çok zor.

0

zamanla arar belki ama çoğu zaman takımı 10 kişi birakıyor. buda diğer maçlara yansıyor.

0

her futbolcunun yerini biri illaki doldurur. ricardo bir kere gitti yeri doldu. geri geldi. takıma katkısı çok fazla. inşallah gitmez ama giderse de yerini biri muhakkak alır. kimseye bel baglamamak gerek.