0

tabii ki de herkes kazancını almak ister. bunların arasında ben de varım kazancımı almak fazlası ile istiyorum ve 25 tl çekim limitini 20 tl'ye indirilmesi olsa çok iyi olur diye düşünüyorum. çünkü fazlası ile uğraşıyoruz ve kazancımız yavaş ilerlediği için 25 tl'ye zar zor ulaşıp çok zor bir şekilde ödeme alıyoruz. ama size şunu söylemeliyim ki ödemeyi aldığınız anda ki o taleplerde iki şeyi görüntülediğiniz ve ödendiği yazısını görüyorsunuz yeşil şekilde ardından banka uygulamasını girip kontrol ettiğinizde o paranın yapmış olduğunu gördüğünüzde ya hiçbir şey yerini tutamaz. ardından atm ye gittiğinizde o kazancı çektiğimiz yanımıza hiç zevk kişiyi çok seviyorum ve eğlendirmek ve isteğe bağımlılığı arttırmakta ve kazancını fazlası ile arttırılmalı ve almak isteyen bir kişi ne kadar uğraşması gerektiğini anlatmaktadır.

0

2x kazanç etkinliğinin gelmesi çok iyi oldu. sen de sorun da yazmışsın gelebilir diye geldi çok güzel oldu aksi takdirde normal kazanç olduğunda yüzde yirmi fazla kazançlı sorulardan ile 10 kuruş gibi bir kazanç çıkartıyordu şimdi normal kazancınız sorularda bile fazlası ile kazanç alıyorum. bu şekilde gelmesi çok iyi oluyor diye düşünüyorum hem site kazanıyor hem çoğu kişi siteye girip hem siteye kazandırıyor hem kendileri kazanıyorlar. bu durum çok iyi durum diye düşünüyorum çünkü herkes kazanıyor ve herkes kazanıyor herkes siteye akın ediyor çok iyi bir durum herkesin sevindiğini göre biliyorum bu aktivitelerin sürekli belirli aralıklarla yapılmasını istiyorum.

0

uzun zamandır siteye giremiyordum işlerimdem dolayı.yine başladım şans eseri baktım x2 kazançta gelmiş ama kaçırmışım.sağlık olsun artık burdayım yeniden diğerlerini kaçırmam umarım.ilk ödememise almıştım zaten.

0

sitede şuan iki katı kazanç etkinliği mevcut. o yüzden mümkün olduğunca cevap yazmaya çalışıyorum. kazancımı katlamaya çalışıyorum şuan. umarım yapabilirim. bakalım nasip kısmet.

0

çok isterim keşke hep böyle olmuş olsa . kendinize de vakit ayırmış oluyorsunuz çünkü. çok fazla zaman harcamamıs oluyorsunuz . biraz yapıp bırakıyorum ben .

0

sorumani ekibi biz üyeleri için bu konuda şok duyarlı üç gün ara ile birincisi 3 gün süren ikincisi bir hafta gibi süren 2 kat kazanç elde etme etkinliği sunmuştur herkes bu kazançlar faydalanması için elini çabuk tutsun.

0

şuanlık icin var zaten acele et bitmeden kacırmamalısın.

0

keşke şuan iki kat kazanç gelse ve kazançlarımız ikiye katlansa çok güzel olurdu.

0

ben hep gelmesini istiyorum. çünkü kazançlar az artıyor gelse bari kazançta artmış olur.

0

kim istemez ki tabi ki de isteriz 2 kat fazla kazanmayı.

1

geçmiş kazançlarımda en güzel geliri iki kat kazançdan elde etmişim. inşallah yine yapar sorumani. kazançlarda biraz yüz güldürür. ay sonu, yıl sonu derken durumlar sıkışık sorumani imdadımıza yetişir umarım.

0

gelse cok guzel olur. yil sonu oldugu icin harcamalar cok olacak benim ocin

0

yarışma yapmak yerine x2 değil bir günlüğüne x3 getirilirse daha iyi olur.herkes faydalanır.

1

evet istiyorum tabi neden istemiyim :) 1 kazanacagimiza 2 kazaniriz :)

0

istiyorum tabi tahminimce de biten yarışmada incelendikten sonra gelecektir diye düşünüyorum