0

hayır öyle deil burdaki kazanc anlamı mısal %20 lik ve %5 lik olan sorularda ise 1 soruda 1 kurus alıyorsan %20likde buna 2 kurus veya sorunun cevabı uzadıkca dahada artıyor bu kazanc sonrasında ise %5 de bile aynı sekil hıc yazılmamıs sorunların ilk 4 cavında sana daha karlı oluyor buda sana gercekden kendıne uzun zaman ayırdıkca uzun cevap verdıkce para kazanma konusunda kazancın artıyor.

0

sordum aniden bahsedilen %5 kazançlar 4 kişiye soru cevap lütfen sonra iptal olur. ancak soruyu ilk 4 kişiden birisiniz, ve siz de cevaplanmışsanız eğer sizi de %5 kazançtan yararlanırsınız yüzde yirmi altın kazanç oranı ise siteye gibi bazen altın sorular soruyor bu altın sorular bizim daha fazla kazanmanız için soruluyor. o soruları olabildiğince uzun ve mantık ve cevap verince daha fazla kazanç sağlıyoruz.

0

onunla kazancın hiçbir alakası yok yani %5 sorular 4 kişi cevap verdiğinde % 5'de kuruş misal öyle almış oluyor. öyle söyleyeyim daha açıkçası yüzde yirmi kazançlarda altın sorulara düşen sorular onda da uzun bir şekilde cevap verirsen yani yüzde yirmi kazanç almış oluyorsun. yani öyle ödenmemiş ödenmiş kazançlı falan alakası yok sen ne kadar cevap verirsen o kadar iyi ama yüzde yirmi sorulardan öyle 5-6-7-8 kişiye göre değişen bir şey değil. herkes alabilir ama %5 li sorularda sadece 4 kişi alabiliyor. geri kalanlar zaten biraz daha azalmış oluyor o şekil yani.

1

sorumani'de yüzde beş ibaresi bulunan sorular ilk dört cevap verilene kadar, yazdığınız cevapdan elde ettiğiniz gelirin yüzde beş fazlasını kazandıran sorulardır diğer sorulara göre. dört cevap verildiğinde bu ibare kalkar ve normal bir kazanç elde edersiniz diğer sorularda olduğu gibi.

yüzde yirmi kazançlı soruları ise sorumani seçer veya sorar. altın sorular olarak bilinen bu sorular, yazdığınız cevapdan elde ettiğiniz gelirin yüzde yirmi fazlasını kazandıran sorulardır diğer sorulara göre. ve bu sorular ne kadar cevap verilirse verilsin altın soru olma özelliğini koruru ve yüzde yirmi fazla kazanç sağlamaya devam eder.

yarışmalarda genelde yüzde beş ibaresi bulunan cevaplardan en fazla gelir elde eden kullanıcılar arasında yapılır ve listelendirilir.

1

ofenmemis kazancin degil... sorulara cevap yazdigin zaman bu yuzdelik kazanclar, cevaplardsn daha fazla lazanc elde etmen icin