0

özel hastanenin ücretini siz karşılıyorsunuz devlet hastanesi sigorta yoluyla kesiyor ücreti. aradaki fark bu aslında. ama özel hastaneler devler hastanelerine göre daha çabuk daha hızlı oluyor para verdiğiniz için normal . biraz para tuzağı gibi pahalı oluyor ama ciddi sağlık sorunlarında bir bir bence. ama devlet hastanelerinin aslında daha iyi olduğu söyleniyor.

0

özel hastane zenginlerin devlet hastanesi ise fakirlerin hastanesidir. paran varsa özel hastaneye gider iyileşirsin paran yoksa devlet hastanesine gider ölürsün. bunun başka bir sonucu yoktur. devlet hastanesinden randevu için bile haftalarca beklersin, muayene olmak için sabahın köründe sıraya girersin. özel hastanede öyle değildir. paranı verirsin hanımefendi beyefendi diyerek karşılarlar seni. doktor özene bezene bakar. devlet hastanesinde doktor üç dakika ilgilenirse doktor iyi baktı dersin.

0

devlet hastaneleri adı üstünde devletin hastanesidir. özel hastane ise şahsa ait hastanelerdir. devlette tedaviler cüzi ücretlerle tedavi edilirken, özel hastanelerde yapılan tüm tetkiklerde ekstra ücretler ödemek gerekir.

0

bütçe hizmet kalitesi fedakarlık özel ilgi

1

özel hastaneye ücretli bakarlar,
özel hastanelerin geliri hastane sahiplerinindir, devlete vergi öderler,
zengin ve parası olanlar özel hastaneye re giderler, olmayanlar devlet hastanesine giderler.

0

cevabı sorunun içinde de olduğu gibi sadece özel olmasıdır.özel olduğu işin belli bir ücret ödeyerek muayne ve amaliyat oluyorsun ama devlet hastanesinde sigortan karşılıyor.tabi sigortan yoksa devlet hastanesi bile muayne için para alıyor