0

evcil hayvan beslemenin en guzel yani eve geldiginizde kosulsuz sartsiz sizi bekleyen bir can olmasi .

0

canınız sıkıldığında sizi terketmeyecek ve koşulsuz sevecek tek canlılar onlardır çünkü bazıları çok şeker oluyor ve sizin can sıkıntiniz hemen gidiyor size neşe kaynağı olurlar.

0

yani insan onu beslerken onun yem yemesine bakıyor. ben mesela tavuk besliyorum. insan boş vaktinde onla uğraşıyor yem veriyor.

0

benim evcil hayvanım var isim tosun 4 yıl önce sokakta buldum ve bu yıla beraber 5ci yılımızı doldurucaz kendimde hayvan koruma derneğinin başkanıyım şunu söyleyim önce hayvan sahipleneceginiz zaman sorun kendinize ben bunun her ihtiyacını karşılıya bilirmiyim çünkü onlarda bizim gibi hastalanıyor onlarinda kendi doktorlarina gitmesi gerekiyordu haliyle tuzluya mail oluyor eyer tamam yapa bilirim diyorsaniz sunuda sorun kendine ben tatile cikdigim zaman onuda yanima alirmiyim onlari evde yanliz birakamazsiniz onlarin duygulari hasasdir onlarin tek istedigi sey sizin onun yaninda olmanizdir eyer bunlari yapa bilirseniz bir evcil hayvan ala bilirsiniz amma ben sahipendirlmeden yanayım sokak hayvanlarını sahiplenin

0

evde tek basiniza sikilmazsiniz,bir ugrasiniz olur.