0

evde hayvan beslemenin çocuk gelişimini faydaları çok. faydaları derseniz.öncelikle çocuklar sevmeyi sevilmeyi öğreniyor, hayvanlara merhamet edildiği için, merhametli olmayı onlarla iletişim kurmayı ,iletişimi pekiştiriyor. tabikide zararları, tüyleri filan dikkat etmek gerekiyor, insan sağlığını etkiliyor, buna dikkat edilirse, hayvan sever olmak çok iyi birşey. evde hayvan beslenebilir.

0

ben kesinlikle çocukların gelişimi ve sağlıklı ruh halini kazanmaları için faydalı olduğunu düşünüyorum. evcil hayvanların koşulsuz sevgisi, çocuklarımıza iyi gelecektir. çocuklaar kendilerini asla yalnız hissetmeyecek, sevmeyi, başka bir canlı için emek vermeyi, paylaşmayı daha kolay öğreneceklerdir.

maddiyatın her şeyin önüne geçtiği, insanların kendilerinden başkasını düşünme gereği duymadığı modern zamanlarda sevgi ile büyüyüyen nesillere çok ihtiyacımız var. hayvan sevgisiyle birlikte doğayı ve insanları da sevmeyi öğreneceklerdir ve aslında daha mutlu insanlar yetişecektir.

0

tabiki vardir . cocuk gelisimi , hayvan sevgisini asilamak kadar guzel bir duygu yoktur . kisisel gelisim icinde onemlidir

0

kesinlikle vardır! hem hayvan sevgililerini arttırmış olursunuz. hemde çocuklara oyun amaclı bir aktivite olur. fakat hayvanın temizliginden emin olun. aksi bi taktirde allah korusun çok ciddi sorunlar cıkar ortaya.

0

tabiki bulunur en azından çocuklara hayvan sevgisi aşılanmış olur