0

bahçeli bir evde oturmak isterdim.bahçesinde bir şeyler yetiştirmek isterdim.köpeğimi bahçesinde beslemek isterdim.onun için daha faydalı olurdu.

0

şuanda apartmanda oturuyorum rahatım memnunum

0

bahçeli dubleks bahçesinde havuz olan bir evde oturmak isterdim.

0

benim tercihim bahçeli evdir. hem yazın güzel bahçende çay keyfi yaparsın. hafta sonu mangal keyfi yaparsın. böyle bir şeyler yetiştirip onlardan yersin. güzel yani müstakil ev.

0

benim tercihim bahçeli evdir. artık apartmanlarda yaşamaktan çok sıkıldım. hiçbir şey yapamıyorsun. komşular desen birbirinden bir haber. o yüzden bence en iyisi ve en huzurlusu bahçeli evde yaşamak.

0

bahceli ev tercihim ama istanbul gibi bir yerde cok zor

0

en büyük hayalim dir bahçeli bir evde oturmak, apartman sıkıyor insanı. bahçeme çardak kurup mangal yapmak, kafa dinlemek çok güzel bir duygu. sebzeni meyveni yetiştir, bu zevki apartmanda alamazssın.

0

tabi ki çoğu insan gibi bende bahçeli bir ev isterdim. önüme havuz yaptırır yazları yüzerdim, çardak yaptırır yazları çay içerdim. bir sürü hayvan evlat edinirdim koştursun dursunlar bahçede. bulunduğum yerin iklimine göre belki birkaç sebze de ekerdim ne güzel olurdu.

0

bahçeli bir ev isterdim. daha güzel vakit geçirirdim. bahçede bir şeyler yetiştirebilirim daha rahat hareket ederdim.

0

tabiki bahçeli ev isterim zaten bizim ev müstakil ama bahçeli olsa daha güzel olurdu.apartmanda oturmayı hiç ama hiç sevmiyorum.daha doğrusu ailece sevmiyoruz..

0

bahçeli bir evde yaşamak isterdim hep hayallerimdedir ilerde inşallah bir gün bahçeli bir evim olur müstakil ev idolüm dür

0

bahçeli evi tercih ederim zaten şuanda da bahçeli edeyim ve mutluyum.

0

tabi ki de bahçeli ev bahçesini ekebilirsi meyvedir sebzedir mangalını yakarsın salıncak kurarsın masanı at çayını senle iç sakin sakin

0

ooo bu soru tam benlik tabi ki de bahçeli bir evim olsun isterdim bahçe de çardak olsun sabah akşam her yaz dışarı da kahvalti yapmak çay içmek arkadaş eş dost akrabalarla oturmak şimdi ise evler kentsel dönüşüm oldu hayaller kaldı

0

ben bahçeli bir ev tercih ederim çünkü daha özgürsün apartmanlarda istediğin gibi hareket edemiyorsun çünkü alt üst komşuları rahatsız edebilme durumu oluyor birde bahçeli evlerde toprakla iç içesin bahçene istediğin meyveyi sebzeyi ekebilirsin dalından koparıp yiyebilirsin illaki apartman yaşamanın da faydaları vardır ama karşılaştırma yapınca benim için bahçeli ev daha ağır basıyor

0

bahçeli bir evde oturmak isterdim. komşuların gürültüsünden, araba seslerinden uzak olması bakımından bahçeli ev tercihimdir.

0

ya bahceli evin isi bitmiyor.o yuzden daire tercih ederdim.