1

istedikleri kadar dalga geçebilirler. başlarına gelince görürüm onları. o zaman da ben dalga geçerim onlarla.:))

0

milletten banane akşamki maçı önceden görür iddaa oynar kazanırım milletle ben dalga geçerim ?

0

kabul ederim. bunu kendim bilsem yeter. şans oyunları ile başlardïm olaya.

0

kabul ederim onlar benle dalga geçsin umurumda olmaz ben her defasında ben demiştim diyeyim de insanlar ne yaparsa yapsın

0

beni ilgilendirmez.istedikleri kadar dalga geçsinler. gülme komşuna gelir başına demişler zaten.görmezden gelirdim onları.geleceği görebilmeyi çok isterdim.ben de ona göre yolumu çizerdim.

0

bana inanamayan inanmayan bir toplum oldukça benim kârıma geçecek hiç bir şey yok, geleceği görebiliyim bu bana yeter çünkü bir insan alay konusu olduğunda çok küçük duruma düşüyor ve bazı insanlar bunu kaldıramayarak psikolojik buhranlara kapılıyor, hâl böyle olunca da toplumumuz bir adım geriye düşüyor.

0

bu durumu zaten yaşadık yaşıyoruz her seçimde diğerleri asla inanmıyor ve kendilerince ve aslında kendi gerçek hayatlarıyla oyun oynuyor dalga geçiyorlar .

0

dalga geçilmez istemem yaşayarak geleceği görmek isterim kabul etmiyorum

1

istemezdim geçmişin hüznünü, keşkelerini ve geleceğin belirsizliğini şimdi bile taşımak bu kadar ağırken, olacakları bilip değiştirememek ya da değiştirmeye çalışmak için uğraşmak yeteri kadar zor ve katlanılmaz olurdu sanırım. cehalet mutluluktur.

0

tabikide kabul ederim. fakat acıklama yapmadan önce söylemek isterim ki bu sadece bir hayal. olması imkansızdır. bu hayatta gelecegi kimse göremez. kabul etmemdeki neden ise etraftakiler bana inansın veya inanmasın emin olun o durumda pekte bir önemi yok. ben gelecegi görüyüm. neyin ne olacagını biliyimde varsın etrafımdakiler benimle dalga gecsin. hiç umrumda bile olmaz.

0

ben bileyim zaten gerisinin pek bi önemi yok başkalarının ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmiyor

0

ne alaka dalga geçmesi digilde geleceği allah'tan başkası göremez diyor elif hanım yine burda

0

ne olacağını bildikten sonra diğerlerinin düşüncesi umrumda değil