0

her konuda başarılı olmayı tercih ederim.kimse beni sevmesin.benim bütün insanların sevgisine ihtiyacım yok.bence süper olurdu ya keşke olsaydı öyle.her konuda başarılı olduğumu düşünemiyorum bile.çok iyi olurdu benim adıma.

0

etmem tbaikş öyle başarıyı ben ne yapayım kimse sevgi göstermezsen ne işe yarar ama sırf insanlar sevgi göstersin diye debaşarılı olmaz bir insan önce kendi için çaba sarfeder emek harcar ancak bu şekilde başarılı olur. başka insanlar bana sevgi göstersin diye ben başarılı olmama tabiki ama başarılı olunca da insan taktir edilmeyi istiyor ve bekliyor. yani tabiki başarılı olmayı ve taktir edilmeyi isterim bana sevgi göstermeyen insanlar olursa da üzülürdüm. yani bununbenşm için iyiy birşey olduğunu ama etrafındakilerin bana neden böyle yaklaştıklarını anlamam güç olurdu bu durumda beni üzerdi.

0

ya içimde hep keşke kabul etseydim diye geçer ama ben kendimi biliyorum. kesin kabul etmezdim. bilmediğimiz bir şey var profesyonel hayat aslında böyle çevrenize dikkat edin . maaş oranınız arttıkça çalıştığınız şirket kurumsal ve gerçekten çok iyi bir şirketse kimse kimseyi sevmiyor aslında orada da başarılı oluyorsun ama sevgi görmüyorsun

0

ben kesinlikle kabul etmem ben başarılı olursam saygı ve sevgi duyulmasını isterim. çünkü başarımı dillendirmek isterim her insan ister ama başarım bir değer görmezse başarım o anda bitmiş olur.

0

ben kabul etmem ne kadar başarılı olursam olayım her zaman bir sevgiye ihtiyacım vardır sevgi olmazsa bu dünya senin olsa ne yazar

0

her konuda başırılı olupta kimse bana saygı olmayacaksa hiç başarılı olmaya bizde önce saygı lazım başarı değil hani bi söz vardır okumuşsun ama adam olmamışsın buda onun gibi bişey bence önce saygıyı kazansam sonra başarı kendilğinde gelir saygı gösterilmeyen bir kişi zaten başaramazda

0

ailem destekçim olaun yeter benim için başka kimseye gerek yok

0

eğer kimse beni sevmicekse bu hayatta başarılı olmanın bir anlamı olacağını sanmiyorum o yüzden kimse beni sevmicekse eğer başarılı olmak bir işime yaramazdı istemezdim o yüzden

0

hayatımda her konuda başarılı olmak ve hiç kimseyi beni takdir etmeye ihtiyacım yoktur tabii ki de kabullenirim sadece eğer çok başarılı olsam hayatımda her şeyi başarmış da eğer ailem bu konuda iyi düşünmüyorsa sadece onu kabullenmem.

0

evet kabul ederdim.ailem dışınds kimsenin görüşleri beni ilgilendirmez,alakadar etmez.başarılı olmak ne güzel her konuds ülkemi kalkındırırdım her konuds başarılı olsaydım.sevgiymiş benim onların sevgisine ihtiyacımmı var.bugüne kadsr gördüğümüz yalanlardan dolanlardan,oyunlardan sonra.

0

böyle bir şeyi kabul etmem.sevgi olmadan insan mutsuz olur.her şeyim var ama mutsuzsam hiç bir şeyim olmasın önemli değil.sevgi insan ruh sağlığı için en önemli şeydir.

0

sevgisiz başarı mı olur ona başarı mı denirmiş

0

sevgisiz bir hayat düşünemiyorum hayatın tadı tuzu teklifi kabul etmiyorum

0

sevginin olmadığı yerde saygı da yer almaz, kişiliğimi yüceltecek olan saygı ve sevgi'dir.hiç sevilip sayılmayacaksam çabalarım boşuna, insanların değeri saygıyla sevgiyle artar.kabul etmem mümkün değil böyle birşeyi, kabullenmek zor olur baya.

0

ederim para olunca illaki seven olur para nedenle her şeyin başı

0

yanık çok çiddi ise doğal yöntemler işe yaramaz. aksi takdirde az bir yanıksa bir yanık kremi alıp uygulana bilir.

0

tabikide kabul ederim çünkü her konuda başarılı olduğun zaman zaten sana herkes sevgi gösterecek çünkü paran çok olacak. sende bunun yalandan sevgi olduğunu bileceksin.

0

ben hayatta başarılı olacağım annemin ,babamın sevgisi bana yeter kimsenin göstermesine gerek yok kimse dedim ama ben annemi,babamı kimse olarak görmediğim için i larn sevgisiyle herşeyin üstesinden gelir ve başarılı olarakta onları sevindirmiş olurum gurur duyarlar benden

0

insan görüşüne saygı duymak gerek o yüzden kabul ederdim.