0

her iki doğal afette çok kötü bir durumdur.
allah hiç birini yaşatmasın ama deprem anı berbat birşey.
ülkemizde aktif yanardağ olmaması iyi birşey çünkü patladıgını düşünsenize olacakları tahmin bile edemezsiniz.
doğayla savaşırsak o savaşı kaybederiz..

0

yanardag zaten depreme bagli oldugu icin yine volkan saga kotudir

0

depremin şiddetine ve yanardağının konumuna göre değişiklik gösterir. eğer yanardağ boş bir arazide ise kötü sonuçmaya bilir. deprem çok şiddetli ile insanlar zarar görebilir hatta ölebilir. ikisinden hangisinin daha kötü olduğu konusunda ise fikrim depremden yana çünkü yanardağlar şuan durgun durumdalar. depremler ise sürekli oluyor.

0

ben ülkemizde yanardag gibi birsey görmedim ama depremi gördüm ikiside zaten hani dogal afet oldugu için ikiside kötüdür başka ülkede yanardagin harekete geçmesi ile çok sayıda insan ölmüstür diye soylendı yani bunlarin 2side asla insanin kabul edemeyecegi olaylardan birisi.

0

ikiside doğal afet ikiside birbirinden aci ve kötü.ikisindede ölüm olur vede buda son derce üzücü bir durumdur.inşallah ikiside olmaz.herkes huzur içinde yaşar.

0

depremi çok fazla yaşamış birisi olarak deprem daha kötü bence

0

yanardag daha korkunctur bu yuzden yanardag dıyorum

0

deprem daha kötü çünkü çaresi yok yani ne zaman olacağı kestirielemiyor ama yanaradağ az çok patlamaya yakın olduğu bilim insanları tarafından ölçülüyor ve önlem alınmak için çevresi boşaltılıp sıfır zarar la kapatılabilir ama demrem hem maddş hemde can alma konusunda çok acizkaldığımız bir doğal affet malesefki bir sürü can ve mal kaybına neden oluyor.