0

merhaba ben sonbaharı severim yapraklar dökülüyor boyle çok romantik oluyor bide kulakligi takip dışarda dolasasim geliyor.ilkbaharida seviyorum ilkbahar da kuşlar civil civil heryer çiçek açmış mis gibi oluyor yazıda severim ama meyveleri güzel olduğu için kışın çok soğuk oluyor kışı sevmem o yüzden .

0

yani ben yaz havasını gerçekten hiç sevmiyorum, benim yazla hiç aram yoktur.. çünkü yazın dışarıya çıktığımda insanların böyle ter kokusu benim burnuma geliyor ve beni gerçekten çok bunaltıyor. yaz havası ben onun için her zaman kışı daha çok seviyorum zaten ben şubat doğumluyum çocukluğumdan beri de kış severim yazı hiç sevmemişimdir. ilkbahar ,sonbahar, kış sevdiğim mevsimler bunlardır. yani en azından kış havası temiz bir hava, yaz havası temiz bir hava değil insanı bunaltmak dan başka bir şey yapmıyor. tabii ki de bazı insanlar yazı daha çok seviyor kış hiç sevmezler ama ben de tam tersi yazı hiç sevmem kışı çok severim.

0

bence hazda guzel kista yazin denize girip eglenebiloyoruz kisin kar oynayip eglenebiliyoruz onemli olan nasil eglenmek istedigimiz yani hayatimizi biz kuruyoruz o yuzden eglenmeue bakin iyi gunler.