0

ikisinin de kendine göre ayrı bir güzelliği var. ülkemizin böyle bir konumda bulunması çok büyük bir nimettir, çünkü bütün mevsimleri yaşıyoruz.

0

yazı kışa göre daha çok severim aslında 1 yıl öncesine kadar böyle değildi ama sonra soğuğun ciddi bir sıkıntı olduğunu anladım hani sıcağa dayanılır da soğuğa uzun süre dayanılmaz

0

nedeni endime de sıııkla sormama rağmen gerekten bilmiyorum ama kış ayları akarşı nedense her zaman için daha fazla bir sevgim ve ilgim vardırç kışları kendimi çok dha enerjik ve zinde hissederken yazı bu zidelik edense kaybolup gidiyor içimden.

0

yaz ayını çünkü kışın cok serin ve ruzgarlı gecıyor bir dönem minnesota da bulundum -20 dereceleri gördüm ama yazın cok guzel oluyor rahat gıyınebılıyorsunuz kalın kalın gıyınmek zorunda kalmıyorum o yuzden yaz ayı tercıhımdır

0

kışın doğmama rağmen daha çok yazı severim.

0

bir adanalı olarak yazı çok severim kışın hep üşüyorum zaten

0

ikisinide çok severim çünkü ikisininde ayrı ayrı güzellikleri mevcut.kiyaslayinca eşit çıktı.

1

her mevsim kendisi ile güzeldir tabii ki yaz da güzel kış da güzel yazın sıcak kışın soğuktur ama ben en çok kış insanıyım kışı daha çok severim çünkü neden kış severim kış aylarında rahat dışarı çıkabiliyorum sıcak olmadığı için tansiyonunun yükselmiyor. ama yaz aylarında ben pek fazla dışarıya çıkamıyorum. çünkü dışarı çıktığım zaman genellikle sıcak olduğu için tansiyonum yükseliyor tansiyonun yükseldiği zaman nefes almakta zorlanıyorum yani yazın hiç bana iyi gelmiyor onun için ben kış ayını daha çok seviyorum.

0

ben daha çok yaz insanıyım.tam da ortasında doğduğum için,dondurmayı çok sevdiğim için,deniz,kum ,güneşi sevdiğim için yazı seviyorum.

0

yaz insanıyım ben. kış ayları hep depresif gelmiştir. günlük, güneşlik havalar enerjimi yükseltir. gündüzler uzun olduğu için günler daha verimli geçirilir gibi bir hisse kapılıyorum. ağustos böceği modunda takılıyorum o yüzden yaz.

0

çok güzelmiş soru olmuş daha çok yazı mı seversin yoksa kışı mı şahsen ben yazı daha çok severim neden diye soracak olursan yazın daha çok şey yapabiliyorum kışın yapabileceğim şeylerin sayısı az o yüzden yazı daha çok seviyorum çünkü yazın yüze biliyorum ama kışın yüzemiyorum yazın doya doya dondurma yiyebiliyorum kışın doya doya yiyemiyorum tabi marketlerden alabilirim ama yazın dondurma yemek daha güzel daha zevk verici bir şey yazın hava sıcak evet bazen bunaltıcı olabiliyor hele ramazanda bilirsin her güzel bir şeyin kötü yanı vardır ama bu beni yazdan nefret ettirecek birşey değil neyse ben yazı daha çok seviyorum ama kışı da çok seviyorum kışın arkadaşlarımla kartopu oynayabiliyorum ama yazın kar topu oynayamıyorum ama kışın çok fazla hasta olur oluyorum ben bünyem zayıf olduğu için kışın hasta oluyorum ikisinde seviyorum işte 2 mevsimi de çok seviyorum ama yazı daha çok seviyorum.

0

hem yazı hem kışı severim ikisinin de güzelliği var ama yaz mevsimi tatil,gezmek,dinlemek demek.ayrıca meyve ve sebze bakımından da daha çok yazı tercih ederim.

0

yaz tabiki de kışı sevmiyorum ama en iyisi bahar

0

ben kışı daha çok severim o soğuk hava kahvemi yudumlamak ve düşünecek tonca vaktim olduğu için

0

yazı tercih ederim ama karıda severim kışın soğuk oluyor

0

ben tercihen kış mevsimini daha çok severim.kartopu oynamak çok zevkli.

0

kışi daha çok severim çünkü hep evin içindeyiz rahat oluyor

0

aslında her mevsim güzeldir. örneğin yaza girdiğimiz zaman kışı ,kiş’a girdiğimiz zaman ise yazı özlüyoruz. bana göre her mevsim güzeldir yeterki o mevsimleri doya doya ve güzel bir şekilde yaşıyalım.

0

kış daha güzel o buz gibi havada dışardan gelip kahveni yapıp camdan dışarı bakarak kahveni yudumlamak kar yağması havanın erken kararması gecelerin uzaması bunlar kış mevsimini sevmek için yeterli

1

her mevsimin kendine özgü güzelliği vardır. o nedenle bu şekilde bir ayrım yapmak zor.