0

kadınlar genellikle dışarıya güzel görünmek için makyaj yaparlar çünkü makyaj insanları olduğunca daha güzel gösteriyor mesela yüzünde lekesi olan veyahut yüzü kararmış insanlar fondöten sürerek bunu kapatabilirler gözleri küçük olan insanlar ise eyeliner çekerek gözlerini daha büyük gösterebilirler kirpiklerinerimel sürerek kirpiklerini daha uzun gösterebilirler veyahut kaşları seyrek olan bir insan kaç kalemi sürerek kaşlarını daha dolgun gösterebilir dudakları ince olan bir insansa dudağına ruj sürerek bunu daha kalın hale getirebilir yani makyaj sürmek insanı tamamen değiştirir zamanda erkekler genellikle bakımlı bayanlara bakarlar bakımsız bayanlar genellikle sıradışı görünürler bu nedenden dolayı bir bayan makyaj yapmak zorundadır makyaj yapmayan insanlara genellikle dışarıdan bakımsız insan olarak nitelendirirlerbu nedenden dolayı bir kadın ne olursa olsun makyajını yüzünden eksik etmemeli ama fazla da aşırıya gitmemelidir çünkü bazen yan ürünü makyajlar yüze zarar verebilir yüzü lekelendi lebilir makyaj yaparken dikkat edilmesi gereken ne varsa yapılmalıdır bazen makyajlar bazı insanlara yakışmıyor bilir fazla abartmamak lazım

0

bunu bir çok erkek "bizlere güzel görünmek için"diye adlanırsa da çoğu kadın önce aynada baktığında kendine güzel görünmek ister daha sonra hemcinslerinin yanında güzel durabilmek ve onları imrendirebilmek ister ve son olarak karşı cinsin beğensiini almak hoşuna gider bu nedenlerden kadın makyaj yapar ama bu durumu tek bir nedene bağlamak özelliklede erkekler için nedenine bağlamak hiç doğru değildir

0

karşı cinse güzel gözükmek için bazılarıda güzel zannetmek için

0

çünkü kadınlar bakımlı olmayı severler ve hem kendileri için hemde etrafa güzel görünmek için makyaj yaparlar tabi bazıları bence çok abartıyor ama yapacak birşey yok alıştık onlara . bazı kadınlar makyaj yaparak yenilmedik hala ayaktayız mesajı da verirler.

0

kendine ve etrafa daha güzel gözükmek için, kendisini daha iyi hissetmek için, yüzünde leke falan varsa onları kapatmak için makyaj yaparlar. ama ben pek yapmıyorum. sevmiyorum makyaj yapmayı.

0

yani ben de bir kadın olarak söylüyorum. bazı insanlar kendine güvenmiyor onun için bazıları abartılı bir makyaj yapıyor, bazıları ise doğal görünümlü bir makyaj yapıyor, bakımlı olarak da yapanlar şahsen ben rimelden başka makyaj yapmıyorum . çünkü kendime makyaj hiç yakıştıramıyorum sadece bir rimel çekmeyi tercih ederim.

0

kendilerini güzelleştirmek için makyaj yaparlar. ancak şunu bilmezler veya bilirler ancak işlerine gelmez: onların güzellikleri doğal olduklarında anlaşılıyor.