0

tabikide hayır makyaj yapmayı seven biri degilim zaten mecbur kaldıkca yada gerektikce çok hahif belli olmayacak şekilde yapıyorum. yani hem onların makyajla resmen başka birine dönüşmeleri açıkcası beni korkutuyor. nasıl bi hiledir ki bu makyaj resmen maymunu insan yapıyor aa pardon genelde çoğu kisi bu makyaj işini beceremedikleri içın insani maymun yapıyor diyebiliriz.ayrica makyaj malzemeleri çok pahalı ve onlara verdigin parayı toplasan kendine estetik bile yaptırabilirsin. hatta öyle gereksiz görduğum malzemeler var ve öyle pahali ki ,bosa para yani yazik.neyse herkesin kendi karari ama burdan bütün makyaj yapanlara seslenmek istiyorum şu videoları izliyosanız adam gibi birini izleyi yada düzgün izleyin yapamıyorsunuz çünku yada yapanlara yaptirin kuafore gidin ya da yapmayın iste ne bileyim ama ortada boya küpune duşmuş şebek gibi dolaşmayın. evet sonuc olarak ben makyaj videosu izlemiyorum niye bu soruya cevap verdim onuda bilmiyorum. bir anktotla bitireyim cümlelerimi bari hepiniz güzelsiniz makyaja ihtiyacinız yok . ve de erkekler makyaj yapmayın.

0

makyaj çok yapan birisiyim hatta hergun yaparım makyaj yapmadan dışarı bile çıkmam bazen beğendiğim şeyleri videoyu açıp izliyorum ama çok fazla değil daha çok kendi yüzüme yakışanı yapmayı daha çok severim bunu da videolarda göremem zaten pek fazla ama video da çok çok güzel makyajlar yapılıyor çokta severek izlerim çünkü yeni şeyleri orda görüyorum çokta hoşuma gidiyor ama yüzüme uygulamiyorum çok fazla bazen köyde bahçeye bile gitsek bir göz kalemi çekmeden asla gitmem çok alıştığım için okula gittiğinde dersten 1 saat öncesinden başladım makyaj yapmaya önce nemlendirici krem sonra fondötenle bütün yüzümdeki kusurları kapatıyorum biraz üzerine pudra sonra da istediğim gibi. yüzüme en güzel olan maykayi yapıyorum sadece far sürmekte çok zorlanıyorum ona da videoyu açıp izliyorum ama yine de onlar gibi yapamıyorum elimden dolayı mı bilmiyorum ama pek beceremem arkadaşlarımın hepsi nerdeyse video izleyerek yapıyor ama ben bir türlü onlara göre yapamıyorum hatta çok zorlanıyorum tekrardan açıp izliyorum ama yinede yapamıyorum çünkü marka farkı var fırça farkı var o yüzden onlar gibi profesyonel ce yapamıyorum videolarda çok çok farklı ama çok güzel biz daha sade daha yüzümüze yakışanı yapıyoruz . zaten son zamanlarda trend haline geldi herkes makyaj videosu çekiyor her türlü makyaj videoları çekiyorlar küçük kızlar bile eline iki fırça alıp bugün size şu makyajı yapcaz .yani kaliteli makyaj malzemeleri kullananlar için güzel videolar var ama ben yinede kendi bildiğim gibi yapayım böylesi daha iyi olur çünkü onlar gibi yapamıyorum uyduramiyorum yapanlar çok çok şanslılar bence

0

özellikle youtube'daki makyaj bloggerlarının amacı zaten bu insanlara makyaj yaptırmak ve makyaj malzemeleri almalarını sağlamak bu yüzden çeşitli markalarla anlaşıyorlar ve insanlara kapitalizmin gereğince ürün aldırmaya çalışıyorlar yani para harcatmayın çalışıyorlar hem videoları izlediğinizde onlara para kazandırıyor sunuz hem de tuzağa düşüp alışveriş yaptığınızda bu çeşitli markalara para kazandırmış oluyorsunuz elinize de sonunda hiçbir şey geçmiyor çünkü tükettikçe cildimize eskitiyorum ve cildimize eskidikçe de daha farklı kozmetik ürünlerine ihtiyaç duyuyoruz önce fondöten kullandırmaya özendiriyor lar sonra da fondötenin yarattığı yaşlandırıcı etkiyi tedavi etmek için gece kremleri gündüz kremleri gibi çeşitli kremlerle tedavi edeceklerini söylüyorlar ve yüzünüzdeki sivilcelerden dolayı ki bu sivilcelerde fondöten sürdüğümüzde için oluyor daha çok fondöten sürme ihtiyacı yaşıyoruz maalesef böyle bir kısır döngüye giriyoruz ve tüketim yapmadan duramıyoruz kozmetik ürünler kullanmak yerine daha doğal mesela aloe vera gibi bitkilerden şifa ararsak hem bu döngüye kendimizi yaptırmamış oluruz hem de cildimiz daha fazla is gitmemiş oluruz

0

insanların doğal yüzü varken ciddi sorun olarak algılanan yanıklar vb. hariç insanın makyaj yapmaması gerek .makyajdan nefret edenler begensin bii.

0

coook hemen denemeye kalkıyorum fakat yeteneğim olmadığı için sadece izlemekle kalıyorum

0

evet çok büyük bir istek ve ben de aynısını yapabilirim diyen bir güven geliyor taki video izlemeyi bırakana kadar. o istekler de gidiyor aklıma izlediğim makyajo yapmak ta gelmiyor

1

hayatımda bir kere olsun makyaj yapmadım ben sadece evlendiğim zaman o da kuaför tarafından isteğim dışında makyaj yaptılar .onun dışında hiçbir gün ne makyaj yaptım ne de makyaj merakım var ve makyaj yapmayı pek sevmem ben en çok insanları doğal haliyle severim böyle kendini boya kutusu gibi boya yapıp dışarı çıkmak da bir düğüne gittiğin zaman cildinden çok boya görüyorum. ama hiç hoşuma gitmiyor yani beni hiç böyle video izleyip ya da makyajlı biri gördüğüm zaman içimden geçmiyor ben de makyaj yapayım diye hatta makyaj çok abartılı bir makyaj gördüğüm zaman sinir oluyorum.

0

evet istek geliyor ama bir anda da gidiyor ben sadelikten yanayım fondöten yerine güneş kremi kullanıyorum. ben pek önemsemiyorum ya özel günler dışında kolay kolay makyaj yapmam.

0

evet kesinlikle.ben izlemeyi de çok seviyorum kendime yapmayı da. bazen çok abartasım geliyor.böyle bütün boyaları yüzüme sürmek istiyorum.her rengi denemek istiyorum.

0

videolar kaliteli pratik oluyor insanın makyaj yapası geliyor ben sadece arada bakıyorum

0

evet farklı bir makyaj sitili gördüysem özellikle onu yapmaya çalışıyorum . başarılı yapabilirsem yakıştığını düşündüğüm makyajı günlük olarak kullanmaya çalışıyorum .ve gerçekten güzel görünüyor genel olarak sizlere de denemenizi tavsiye ediyorum .