0

ben bir mekanın kalitesini çalışanların sunduğu güler yüzde ararım samimi olmalarında görürüm tabiki dış dizaynı ve iç dizaynı olmalı gayet kibar nazik fazla göz yormamalı dikkat çekici olmalı sakin ortam sevenler için de tabi sakin olmalı ve sürekli seviyeli insanlar olmalı

0

ortamin insana huzur vermesi,calisanlarin guler yuzlu olmasi ilk basta mudurlerin guleryuzlu ve tatli dilli olmasi,ortamin dosemesi,ferahligi temizligi

0

benim kişisel fikrime göre tuvalet ve lavaboların tasarımı ve bunlar için yapılan harcamalardır.lavabo ve tuvaletler şık ve temiz ise o mekan benim için kalitelidir.

0

öncelikle sandalyeler ve masalar kaliteli bir ahşaptan üretilmiş ve zemine uyumluysa, yani görüntü olarak şıksa o mekan genelde kaliteli oluyor. tabii bir o kadar kazık oluyor. ve dahada önemlisi bir mekanın tuvaletinde adam akıllı sabun, peçetelik, el kurutucu varsa o mekan tartışmasız kalitelidir diye düşünüyorum .

0

calisan personelin guler yuzlulugu,sizi karsilamalari.tukettiginiz gida veya her hangi birseyin guzel olmasi,guzel sunulmasi vs.