2

yükseköğretim kurulu açıklama yaptı detaylar aşağıda güzel bir uygulama mı?

üniversite öğrencilerine yaz aylarında kamu kurum ve kuruluşlarında iş imkanı sunulacak. ilk kez sigorta girişleride yapılmış olacak.staj yapan kişiler yararlanamayacak.katilimciya günlük askeri ücret miktarının katılım sağladığı gün sayısı ile çarpılarak ödenecek. hafta sonları ve katılmadığı gün için ücret ödenmeyecek.

5 cevap
0

böyle bir iş imkanı öğrencilere verse güzel olur yani onlarla en azından kendi masrafınız çıkarırlar hepsi ortaları çalışırken sigorta başlamış olur yani bana göre güzel bir uygulama.

0

sigorta girişi yapılıp iş imkanı sağlanması çok iyi olmuş. öğrencilere her anlamda destek olunmalı.

0

tecrube edinebilmeleri icin guzel birşey olacagindan eminim.

1

her şeyin gibi bunun da vardır bir püf noktaları..
madem verecek işin var öncelikle dışarıda mezun ettiğin onlarca işsiz üniversite mezununa bu imkanları hazırla ey devlet..
popülist uygulamalar bunlar..
öğrenciyi de düşün tamam da..
sen verdiğin bursun lafını eden cumhurken bundan çıkaracağın fayda ne anlamadım..

0

işsizler daha çok işsiz kalsın. kamudaki personeller otursun öğrenciler yapsın tüm işleri. eminim bütün işleri gariplerime yıkacaklar evet tecrübe ve parasal anlamda öğrenciler için iyi bir uygulama ama daha öncelikli konular varken mesela işsizlik onlara önce çözüm bulsalar daha yerinde bir uygulama olurdu. işsizlik çığ gibi büyüyor ve büyüyecek kötü günler bizleri bekliyor. felaket habercisi gibi olmak istemem ama görünen köyde kılavuz istemez.