0

yere düştügümde ayaga kalkmak için yukarıdan bakmanın nasıl oldugunu düşünüyorum.

0

kendimi ikna ediyorum. yapabilirsin senin baskalarindan ne eksigin var gibi konusmalar yapiyorum kendime. ozelliklede aynanin karsisina gecip bu konusmayi yapin cok guzel gaza geliyosunuz benden tavsiye .:)

0

birsey yapmak istemediğimde örnek temizlik yapmam gerek ama uşeniyorum ki normalde hiperaktif bir insanım ama kışın havadan kaynaklı çok ağır bir insan oluyorum hiç sevmiyorum kış mevsimini o yüzden hiç birşey yapasım olmuyor. kendi kendimi ikna ediyorum yapabileceğimi söyleyip kendimi gaza getirmeye çalışıyorum . zaten başladığım zaman devamı geliyor. önemli olan bir an da olduğun yerden kalkıp bir yerden başlamak diğer türlü hayatta yerimden kalkamam heralde.

0

yani ben kendim inatçı olduğum için eğer gerçekten de bir şeyi yapmak istiyorsam inat ederek ben onu yaparım. eğer fazla umursamazsam hiçbir şekilde yapmıyorum. zaten ve ben kendim çok çabuk sıkılan birisi olduğum için bazen boş ver ya diyorum yapmak istiyorum ama boş ver diyorum. eğer böyle çok istediğim bir şeyse de yaparım onu her zaman da yapmışımdır. zaten o konuda hiçbir sıkıntı yok inatçı olan insan zaten her şeyi yapar.

0

bende o problem var. bir şey yapmak istiyim hayal dünyasına kapılıp gidiyorum. hemen de yapıyorum.

0

ben genelde kendime şunu yap yap diyorum. kendimi gaza getirici şeyler buluyorum. mesela alışveriş yapmak istemediğim halde "bu alışverişi yaparsam kendimi ödüllendiricem" diyorum. kendime alışveriş sonunda çikolata alıyorum.