0

aman diyim kısa sürede tekrar açmak gibi bir niyetiniz varsa kesinlikle hesabınızı dondurmayın. haftalarca şifremi bildiğim halde ve facebook üzerinden hesabımı açtığım halde ınstagram hesabıma erişemedim sürekli olarak böyle bir kullanıcı yok hatası aldım. kaç tane mail attım ama adam akıllı geri dönüşte alamadım. bir çok insanda aynı durumu yaşamış ve hesabını geri alamamış. epey bir vakit geçtikten sonra girdiğim şifreyi kabul etti ve hesabıma ulaşabildim. dondurma işlemini bilgisayar üzerinden yapıyorsunuz. profil ayarlarından sanırım hesap ve güvenlik kısmından dondur seçeneğini seçip yeniden şifre onayı yaparak donduruyorsunuz. ama çok dikkatli olun yanlışlıkla hesabınızı kapatmaya basarsanız geri almanız mümkün olmaz. şifrenizi de muhakkak bir köşeye not alın. zaten bu instagram olayı beni çok sinir ediyor. takibi bırakıp engellediğim kişileri, bir başkası onları hala takip ediyormuşum gibi görüyor. sevgilimi sorunlu olduğumuz bir kişiyi takip etmediğim konusunda zar zor ikna etmiştim. engellediğim kişinin hesabına bir başkası girince benim adımı gösteriyor ve takip ediyor yazıyor. çok şikayette bulundum düzelmesi için ama hala buna bir çözüm getirmediler.

0

instagram dondurmak için ben de daha önce dondurmuştum oradan biliyorum google'dan instagram dondurmak diye yazdığımızda orada bir link var orayı tıkladığımızda instagram'da giriş yapıp buradan instagram dondur diye bir hesap dondur diye bir yer var oraya tıklayıp hesabımızı dondura biliyoruz çünkü normal instagram uygulamasının olmuyordu hesap dondurma daha çok google'dan bilgisayardan giriş yapıp veya telefondan giriş yapıp buradan hesabı dondurabiliyoruz diye biliyorum.

0

ben bir keresinde instagram dondurdum da google amcaya instagram dondurma yazdım. karşıma bir link çıktı ona tıkladım şifreyi giriyorsun ondan sonra ınstagram'ın donuyor veya komple kapatmak istiyorsan da aynı şekil öyle bir link çıkıyor o linke tıklıyorsun.

0

googleye instagram hesabı dondurma linki yazıyorsun giriyosun ilk çıkana linke tıklayıp hesaba giriyosun öyle